Граховски пося грахче в Деси Банова – бременна!

Деси Банова – за първи път за бъдещото си дете и за мъжа на живота си …

Деси Банова се запознала с бащата на детето си в сградата на Нова ТВ, а проводник на връзката им станала служителка от медията, която се оказала истинска сватовница. Още повече, че бъдещият любим на Деси – Ивайло Граховски, бил само за две седмици в Нова ТВ в качеството си на одитор.

Самата Деси, която вече е в шестия месец, съвсем случайно разбрала, че е бременна. Бащата бил шокиран, объркан и уплашен, но след това бил изключително щастлив и спокоен. „Имаше периоди, в които мислех, че няма да сме заедно, защото все още си нагаждахме характерите”, признава Деси за мъжа на живота си.

„Най-романтичният ни момент беше първата ни екскурзия – в Италия, в Тоскана, в едно невероятно селце близо до Флоренция”, разказва Ивайло.

„Аз бях много консервативна – преди да се случи това с бебчето, исках първо сватба, после – дете. Ние дори нямахме време за реакция… Иска ми се да бъда булка, но по-важното е всичко с бременността да е наред…”, откровена е Деси. Тя е готова да радва зрителите на Нова ТВ до края на бременността, тъй като физически се чувства прекрасно.

Щастливите Деси и Ивайло ще се радват на дъщеричка, и вече са готови да имат второ дете…

Коментари (2)

Публикувано в на 10 ноември 2010 г.