Графа показва „Невидим“ – носи дяволска маска! (снимки + клипът)

Графа се завърна със супер хит и нова визия

С нестандартно представяне и при повишен медиен интерес беше открита промоцията на новия сингъл на Графа Невидим. На сцената на столичния клуб Маскара се появи самия дявол, съпровождан от странен дух, които заговориха с гласове от отвъдното.

Двамата злодеи всъщност се оказаха доста добронамерени, като обявиха подробности за новия проект на Графа и режисьорския екип от Форуърд Пикчърс, реализирал клипа.

Разкриха, че новата им визия е базирана на идейната концепция на Малин Миланов – Монти от Форуърд Пикчърс, чиято е и хрумката за стила на целия видеоклип.

След секунди маските бяха свалени и зад тях се оказаха Графа и съдружничката му в продуцентска компания Монте Мюзик – Магдалена Сотирова, които дадоха старт на първото официално излъчване на видеото „Невидим“.

Мария Ампова и Маги Сотирова – Монте мюзик:

Мария Илиева, Monyx, Вики и Десо от Мастило, Любо, Tri O Five, Вяра Атова – AV, Елена Петрова и други знаменити гости аплодираха бурно Графа и го поздравиха за новата му песен и видеоклип, а десетки журналисти се струпаха около поп идола за подробности около  „Невидим“.

Мария Илиева и Саня Армутлиева:

Музиката, текстът и аранжиментът на песента са направени от Графа, а с неговия добър приятел режисьора Мартин Макариев обсъждат идеята за видеоклип и решават Монте Мюзик и Форуърд Пикчърс заедно да реализират видеопродукцията.

Четири уникални дами получават роли в „Невидим“ – Индира, Елизабет, Ирина и Смила .

В клипа Графа е в идеална спортна форма и отново с китара в ръка. През последните месеци изпълнителят предпочете да се скрие от обществения живот и да отдели повече време за композиране и запис на песните за новия му албум, който предстои да излезе до края на годината.

Още една добра новина, освен първите положителни отзиви за „Невидим“ , зарадва Графа през последните дни – той стана носител на награда „Най-добър поп изпълнител на югоизточна Европа“ според SeeMe.

Графа – Невидим / Grafa – Nevidim (Official 2010 HD Video)

Коментари (0)

Публикувано в на 8 октомври 2010 г.