Графа и „Акага“ тръгват заедно на национално турне с онлайн видео и снимки

Графа и „Акага“ тръгват заедно на национално турне

Графа и Акага – ТУРНЕТО’ 09

Носителят на награда „Изпълнител на десетилетието” Графа и уникалната за България формация Акага тръгват заедно на националното турне. На ефектното и музикантски направено шоу първи ще имат възможност да се насладят феновете от Варна (19.11.09), следват концерти в София (25.11.09), Бургас (01.12.09) и Пловдив (04.12.09).

На концертите Графа ще изпълни най-големите си хитове, от Акага очакваме невероятна музикална фиеста, а съвместното им шоу ще е колминацията в програмата. За идеята за турнето и проекта научихме повече от Графа, Акага и организатора на турнето – Монте Мюзик:

Графа: «Нямам търпение отново да тръгна на турне. След успеха на двете ми национални турнета от 2006 и 2007 година искам отново да преживея емоцията да съм близо до феновете, да дам всичко от себе си за тях и заедно да се забавляваме по време на всеки концерт. Безкрайно щастлив съм, че на турнето сме заедно с Акага – няма такива шоумени, толкова позитивни и щастливи хора на света. Освен това аз се подготвям и сам да изпълня на китара и пиано част от песните си, което си е голямо предизвикателство. От Монте Мюзик се погрижиха за най-подходящите зали, звук, ефектно осветление, мултимедиа… но какво обяснявам – това трябва да се види!»

Краси Куртев от Акага – «Изнасяли сме концерти в цяла Европа, били сме в почти всички български градове, но предстоящото турне се оказва първото специално организирано. Хубаво е, че е задно с Графа, защото винаги съм казвал, че точно той заслужава да е Номер 1 изпълнител на България. С него сме страхотен екип, уверен съм че всички присъстващи на концертите страшно ще се забавляват. Няма да ги оставим да скучаят – с нас ли са, значи са на купон 🙂  »

Магдалена Сотирова от Монте Мюзик – «Организацията на такова голямо турне с топ изпълнителите на България е много отговорна задача, но никой по-добре от мен не знае колко забавно е да си с тях, да работиш за техните концерти и след това да си в залата заедно със стотиците фенове, които се забавляват от сърце. И тази година няма да им изневерим – за Графа и Акага шоуто винаги е изцяло на живо, а  плейбек е мръсна дума. Концертите са модерно направени с ефектна и качествена мултимедиа. Залите са възможно най-подходящите за съответния град. Билетите винаги са на достъпна цена, защото нашата цел е хората да продължат да вярват или да повярват, че българската музика си е нашата музика, тя си заслужава, просто трябва да й се даде шанс. Но каквото и да казвам, ние сме «недоверчиво племе», така че се уверете лично! Очакваме Ви!».

Билети за турнето на Графа и Акага вече се продават в мрежата на Ивентим, билетните центрове във Варна и София, а от следващата седмица можете да си купите пропуски за концертите в Бургас и Пловдив. Цените в различните градове варират от 10 до 20 лева.

Коментари (2)

Публикувано в на 30 октомври 2009 г.