Графа, ДесиСлава, Мария Илиева – те пеят благотворително по bTV!

bTV излъчва ексклузивно благотворителния концерт „От любов към живота” на 30 октомври от 15 ч.

Благотворителният концерт „От любов към живота”, посветен на голяма кампания за борба с рака на гърдата, ще бъде излъчен ексклузивно по bTV на 30 октомври от 15 ч.

Специално за концерта, който се състоя в Зала 1 на НДК на 3 октомври, звездните изпълнители Рут Колева, Графа, Деси Добрева, ДесиСлава, Димо (ПИФ), Свилен (Остава), Алекс Раева, Орлин Павлов, Мария Илиева, Любо Киров, Ваня Костова и Боян Михайлов, Жени Джамбазова и Милица Гладнишка обединиха таланта си с музикантите от симфоничния оркестър на Националното музикално училище „Любомир Пипков”. Емоционалното изпълнение на специално създадената за кампанията песен „Утре” вдигна на крака гостите в зала 1 на НДК по време на грандиозния финал.

Популярните български лица, сред които Диана Любенова, Койна Русева, Биляна Петринска, Гергана Гунчева, Драго Симеонов, Наталия Симеонова застанаха на сцената заедно „От любов към живота” и споделиха с всички българки какво са научили през годините, в които участват в кампанията за борба с най-коварната женска болест – рака на гърдата.

Водещите на събитието – Ива Дойчинова и Богдана Трифонова обявиха резултата от усилията на всички, подкрепили кампанията „От любов към живота”. Само за последните няколко месеца и благодарение на участниците в концерта от продажбата на благотворителните продукти на AVON са събрани 30 000 лева.

Голямата компания за жени дарява средствата за профилактика на рака на гърдата, като осигурява безплатни профилактични прегледи и провокира българките да бъдат отговорни към своето здраве. Благодарение на всички събрани средства в кампанията до момента са осъществени  над 23 000 безплатни прегледа.

Коментари (1)

Публикувано в на 27 октомври 2010 г.