Градско момиче еп. 80, 81, 82, 83, 84 от 02, 03, 06, 07, 08.11.2017

След няколко дни прекарани в Истанбул, Нихал споделя с Гюл, че се завръща. Ниязи узнава това и веднага тръгва към дома на Султан. Нихал показва на Гюл резултатите от ДНК изследванията, които доказват за тяхно учудване, че двете не са биологични сестри.

Юсуф публично оповестяване, че ще става баща. Като жест на прошка към Джемал и Гюл, Султан решава да им даде нивите като сватбен подарък. Така Юсуф вече няма с какво да се гордее пред съселяните си. Нихал и Гюл споделят с Джемал и Ниязи, че не са биологични сестри. И двете решават да продължат живота си както преди и да игнорират резултата от теста.

Бюнямин и Айнамах се срещат на отдалечено място. Там тя признава, че изпитва чувства към него.

Ниязи и Нихал вземат решение да оповестят връзката си. Ниязи е на върха на щастието, но Нихал бързо променя решението си и признава, че не може да поддържа връзка с него.

За да помрачи радостта на Гюл от получените ниви, Каан се опитва да й внуши, че земите им са натоварени с лоша енергия и ще ги сполетят беди. Дуду настоява Джемал и Гюл да имат дете. Гюл споделя, че няма подобни намерения. Дуду много се натъжава. Каан решава да изкупи всички останали ниви от съселяните си. Предлага толкова завишена цена, че всички да се замислят дали да не продадат земята си.

Съселяните планират празненство в центъра на селото. Гюл съзира в това възможност да представи един от специалитетите си, който ще приготвя в наетото кафене. По идея на Ниязи селяните провеждат импровизирано състезание за най-вкусната гозба. Сладкишът на Гюл печели наградата.

Айнамах споделя със Султан, че е влюбена в семеен мъж. Кемуран признава на Севал, че все още е влюбена в Джемал. Иска да напусне селото, за да го забрави по-лесно. Нищо неподозиращият Каан купува спортна кола на Кемуран, подобна на старата кола на Гюл. По време на работа Джелял претърпява злополука и временно губи зрението си.

В селото пристига непозната с дете. Започва да разпитва за Джемал. Никой не подозира, че чрез нея Каан е планирал да осъществи отмъщението си. От малкото думи, които непознатата знае на турски, съселяните узнават името – Нина, както и че Джемал е баща на детето й. Съдък веднага съобщава на Джемал за нейната поява. За да я отдалечи от центъра на селото, Съдък я отвежда в къща далече от кафето.

Кемал напразно дава пари за колата, която е капарирал. Съдък обявява, че се отказал от продажбата. Каан дочува караницата им и предлага да даде двойно повече от поисканата сума. Съдък обезврежда Каан, за да не види Нина и детето и да преустанови пазарлъците им.

Въпреки усилията на Съдък, Нина успява да се яви в дома на Джемал в момент, когато са се събрали семействата на Гюл и Джемал. Пред всички детето се отправя към Джемал с думата „татко“. Ниязи му препречва пътя и пред всички го представя за свой син. Присъстващите са шокирани, а Султан е разочарована от Ниязи. Той я заблуждава, че на Нина й предстои сватба и по тази причина е дошла да го види. Нихал узнава за присъствието на Нина и напуска селото. Оставя на Ниязи прощално писмо. Хюсню и Юсуф започват ремонт на наетите кафенета, за да могат да ги отворят за посещенията на туристите.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Вестник ТВ Сага

Коментари (0)

Публикувано в на 3 ноември 2017 г.