„Градска полиция“ – нов белгийски сериал от bTV Cinema

„Градска полиция” пристига премиерно по bTV Cinema – от 24 октомври в 23:00 часа

На 24 октомври по bTV Cinema стартира премиерният криминален сериал „Градска полиция(Zone stad, 2003 – 2013, Белгия), който ще се излъчва всеки делничен ден от 23:00 часа.

Във всеки епизод детективите от „Градска полиция” работят по различни случаи. Te са ангажирани не само със задачата да хванат виновника, но и да разберат защо е извършено престъплението и какъв е личният мотив на престъпника.

41-годишният детектив Том Седжърс е работохолик и човек, който настоява нещата да се случват по неговия начин. Въпреки че е по-мрачна личност, той таи топлина в сърцето си и има силно чувство за справедливост. По отношение на личния си живот Том е изключително предпазлив, тъй като зад гърба си има тежък и емоционален развод.

27-годишната Фиен Босфорд е едновременно партньор и близък приятел на Том. Последвала семейната традиция, Фиен става ченге. Характерно за нея е, че тя запазва самообладание дори в най-опасните ситуации. Остроумна и любопитна, Фиен мечтае най-много да се влюби.

Само на 37 години, Дани Уотърс е главен инспектор. Но да бъдеш шеф означава понякога да си самотен. Тя е необвързана и непрекъснато остава разочарована в опитите си да спечели единствената и истинска любов, а именно Том Седжърс.

„Градска полиция е нещо повече от екшън сериал. „Градска полиция” е психологическо проучване на хората, които живеят на ръба на обществото.

В ролите зрителите на bTV Cinema ще видят Ван Санде, Лиан Ван де Келдър, Катрин Вандендрис и др. Режисьори на „Градска полиция” са Франк Тулкенс и Джоан Тилс.

Коментари (0)

Публикувано в на 16 октомври 2013 г.