Гост във ВИП Брадър, мъчат Мира Радева и щерка

Един от лидерите на VIP Brother 2013 напуска Къщата в понеделник вечер

В Къщата влиза гост със специална Мисия

В понеделник вечер в ефира на Нова ТВ ще се разиграят най-сериозните елиминации от началото на VIP Brother 2013. В битка за своето място в Къщата ще влязат едни от най-силните участници, които до този момент успяха да извоюват лидерски позиции в шоуто. Миналата седмица Съквартирантите номинираха двамата олимпийци – Станка Златева и Тервел Пулев, социоложката Мира Радева и дъщеря й Ани, както и стратегана Къщата – Пламен.

Поведението и външният вид на някои от Номинираните бяха тема на разговор и предпоставка за конфликти през изминалите дни. Поради тази причина BIG Brother ще постави индивидуални задачи на участниците, в които те ще трябва да се изправят пред своите страхове и недостатъци. Пламен, който напоследък е трън в очите на Съквартирантите, ще се превърне в техен покорен прислужник и в качеството си на такъв ще се старае да задоволява всичките им нужди и прищевки. Станка Златева ще трябва да спечели зрителите с ново амплоа – шампионката ще бъде преобразена до степен, в която самата тя ще се окаже искрено изненадана от себе си. Тервел ще демонстрира танцови умения, подготвяйки специално изпълнение, а на Мира Радева и дъщеря й Анна ще се падне най-тежката задача – да прекарат време в компанията на своите мъже без да имат правото да общуват с тях по какъвто и да било начин.

Голямата изненада в лайв изданието на VIP Brother 2013 обаче ще бъде влизането на специален гост в Къщата. Кой ще бъде той и с каква Мисия ще бъде натоварен ще разберем в понеделник вечер от 20:00 часа.

Гости в студиото ще бъдат кралят на нощния живот в София – Петко Димитров, певицата Алисия и музикантът Богдан Томов.

Кой ще напусне Къщата на VIP Brother 2013, как ще се справят Номинираните със своите предизвикателства и коя е мистериозната личност, която ще влезе в шоуто, ще разберем  в понеделник вечер от 20:00 часа по Нова ТВ.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 14 октомври 2013 г.