Госпожа „Млад Меринджей“ започна работа като шут

Госпожа „Меринджея“ по-желана от Глория!

Само срещу 300 лева Катя изнася едночасова програма, в която весели гостите на заведението до насита, а прилично почерпени, те припадат под масите от смях. Мургавелката е по-търсена дори от певици като Глория, Поли Генова и Мариана Попова.

Колоритната циганка Катя, която стана известна с култовата си реплика „господин млад меринджей“, е истински хит в увеселителната програма на кръчми и дискотеки в София и страната.

От коледните празници насам Катя е реализирала 20 участия в различни нощни заведения из цяла България – брой ангажименти, който много от фолк певиците трудно правят и за половин година.

Кръчмарите преоткриха Катя като атракцион за нощната си програма след поредното участие на скандалджийката в „Съдебен спор“ по Нова телевизия, където тя официално разказа за новото си амплоа – шут по ресторанти.

Липсата на всякакъв вид претенции и ниския хонорар на Катя са добре дошли за всеки съдържател на заведение, като популярността й гарантира пълни маси и смях до зори. За сравнение, тарифата на звезди от ранга на Глория и Анелия варира между 4 и 6000 лева, а хроникьорите на нощния живот разказват, че имената им в момента не пълнят толкова нощните клубове, колкото това на меко казано ексцентричната Катя.

Тъщата на „младия меринджей“ е повече от професионалист в работата си. Кръчмарите я хвалят, че за разлика от звездите на поп-фолка, ромката е точна, никога не закъснява за уречения час и без излишни пазарлъци дори удължава времетраенето на програмата си.

Програмата на Катя включва неколкократно повтаряне на паметните й реплики „господин млад меринджей“, „Ко? Не!“, както и сладкодумни смешни разговори с водещия на програмата. Шоуменката с охота говори за младите си години, за опита й с мъжете, от време на време разказва по някой и друг виц, а когато е на градус, запява и цигански романси с пълен глас.

Инфо: BLife

Коментари (0)

Публикувано в на 24 януари 2014 г.