Господарите ядосаха „плагиатката“ Андреа – видео

Чалгаджйиката се разстроила от сравнението, че е като Джак Спароу

Андреа се оказа страшно тънкообидна!

Певицата, която пет пари не дава за хорските приказки изведнъж се разсърди! Не й пречеше, че я взимат на подбив за плейбека, чупенето на стойки, докато е с любимия или вечното навиране на „най-милото” в кадър! Това, което я обиди, е жестоката истина, че след фотошопа най-обича… ”копи-пейст”-а!

„Господари на ефира” я взеха на подбив за тази й стара слабост. В рубриката „Едно към едно” разказаха как безогледно окрала Пенелопе Круз, за да създаде поредния си скандален продукт.

В най-новия си удар – „Няма да съм аз” има дори цяла сцена прецизно изкопирана от филм с Мат Далас и Джейми Алекзандър. И това е съвсем умишлено! Дори ризите на героините са еднакви! „Да не са фенки на „Локо?!”, правят си гаргара от „Господари на ефира”.

По тази причина от шоуто обявиха Андреа за Джак Спароу, защото пиратства на воля от вносната арт продукция. Това обаче обиди до кръв перхидролката и тя се провикна във Фейсбук като… „Радка – Пиратка”!

„До Господари На Ефира: Кое ви притеснява? Дали Пенелопе Круз ще пожъне опит от българските изпълнители? Но не ви притеснява, че песните ни изтичат в интернет и че поради този факт никой не купува албумите ни… И това е реално и се случва в България – това не ви притеснява… Не се срамувам, че с малкото бюджет, с който разполагаме за клиповете си, успях да се доближа до нещо правено с милиони… Не се срамувам и че последния ми такъв клип удари 10 милиона гледания в YouTube – https://www.youtube.com/watch?v=OLt8If39AjM , който също ви се стори недостоен… Но както винаги, кой друг, ако не ние самите така умело можем да оплюем собствените си звезди“ – пише засегнатата звезда във Фейсбук страницата си.

Аргументите й са железни: „Хората крадат, аз да не съм по-проста?!”.

Вижте кое разстрои Андреа, че да се изцепи така във ВИДЕОТО ТУК!

Инфо: Kliuki.bg

Коментари (0)

Публикувано в на 16 януари 2014 г.