Господарите се пържат в ефир чак до август

Заради наплив на адреналинки удължават кастинга

Поради огромния интерес и големия брой кандидатки, „Господари на ефира“ обявиха допълнителен ден за явяване пред журито. На 29-ти юни (понеделник) момичетата, които мечтаят да заменят Вики, Ками и Пепи, но за които не стигна времето в четирите дни на кастинга, ще имат възможността да се явят тогава.

Дотук конкуренцията е сериозна. От над 1000 записали се, над 200 бяха одобрени, а от тях само 15 – 20 ще стигнат до втори кръг, който ще се проведе в студиото на любимото предаване на българите. Освен от София, момичета от цялата страна: Пловдив, Варна, Бургас, редица по-малки градове и дори две хубавици, родени извън границите й – една от Сърбия и една от Македония, пътуваха до столицата, за да опитат късмета си.

Няколко от момичетата признаха, че са станали наскоро червенокоси с надеждата, че така имат повече шансове (червенокосите са процентно по-малко) Средния ръст на кандидат-Адреналинките е 171 см., средното тегло – 54 кг., а средната възраст – 20 години.

Само двайсетина ще достигнат до втори кръг когато в студиото на „Господарите“ вече ще трябва да влязат в кожата на истински Адреналинки и да представят танц, разучаван и репетиран с хореографките на шоуто. Тогава ще бъдат и в пълно „адреналинско снаражение“ – сценично облекло, професионални грим и прическа.

Междувременно продуцентът на шоуто Джуди Халваджиян съобщи, че тази година Господарите излизат във ваканция чак в началото на август, а новите Адреналинки ще видим през септември, когато стартира сезон №13 на култовото шоу.

Коментари (0)

Публикувано в на 23 юни 2015 г.