„Господари на ефира“ търсят нови секси Адреналинки с онлайн видео и снимки

„Господари на ефира“ търсят нови секси Адреналинки

Чисто нови адреналинки от есента в „Господари на ефира“ по Нова тв

„Господари на ефира“ обявява единствения и оригинален „Кастинг за Адреналинки“ 2012. Всички момичета, които са над 18 години или до септември ще ги навършат, могат да кандидатстват, като попълнят формуляра, качен на сайта на предаването: www.gospodari.com. Там, както и на телефон 946 33 23 (с код за София 02) кандидатките могат да получат и подробна информация за всичко необходимо за кастинга. Крайният срок за записване е до 25 юли 2012 включително.

Продуцентът на „Господари на ефира“ Джуди Халваджиян споделя че: „Да можеш да танцуваш е важно, но не е най важното. Кандидат-адреналинките трябва да са сексапилни, усмихнати, позитивни, чаровни и лъчезарни. Всяко момиче, което чувства, че може да е Адреналинка е добре дошло на кастинга и може да сбъдне мечтата си да стане истинска Адреналинка, което е възможно само и единствено в „Господари на ефира“.

А какъв е изборът на продуцента Джуди Халваджиян и кои ще са заместничките на Алекс и Ваня ще разберем наесен, когато Господарите се завръщат в ефира на Нова телевизия.

Коментари (0)

Публикувано в на 3 юли 2012 г.