Господари на ефира с топ тв рейтинг на Нова година

„Господари на ефира“ е категоричният избор на България в новогодишната вечер, твърдят от Global Group:

Празничното издание на „Господари на ефира“ е предпочитаният избор за новогодишната вечер, събирайки пред екрана над два пъти повече души от това на прекия конкурент в същия часови интервал, според данните на независимата пийпълметрична агенция Нилсен Адмосфер България.

В праймтайма от 19:58 часа до 22:08 часа, в последния ден от годината, над един милион зрители са избрали шоуто без аналог в телевизионния ефир, а в пиковите моменти броят им достига до близо 1 200 000 души.

По време на двучасовото предаване, зрителите си припомниха най-забавните моменти от предаването през годината по месеци. Празнични поздрави долетяха от родни и международни лидери от целия свят, а за капак премиерът Борисов изсвири на китара най-новата си песен. Изненада за зрителите беше и специалната компилация от автогафове на „Господарите“, която успя искрено да разсмее дори самите водещи.

Предаването бележи лидерска позиция сред всички възрастови групи, като в тази на активната аудитория на възраст 18-49 е предпочитан избор със среден дял от 41.2%, с пикове достигащи до 48.6% дял, спрямо 17.5% среден дял за прекия конкурент по същото време. Сред младата и най-трудна за достигане аудитория между 18 и 34 години резултатът е среден дял от 41.8%.

Успехът на шоуто „Господари на ефира“ по NOVA в новогодишната вечер е още едно доказателство, че продукцията е предпочитан избор за развлечение и забавление за цялото семейство, както на празник, така и в делник.

Коментари (0)

Публикувано в на 4 януари 2018 г.