Гощават Нина Никол с развален боб в “КуКу презареждане”

Нина Никол става риалити героиня в „Ку-ку презареждане“

Тв водещата и режисьор Нина Никол се презареди от напрегнатото ежедневие, като взе участие в новия риалити формат „Ку-ку презареждане„, който тръгва на 3 май от 23.00 часа по БНТ.

Като кадър на националната телевизия блондинката е свикнала да се справя във всякакви екстремни ситуации и изцяло без сценарий.

„Ку-ку презареждане“ е продължение на добре познатото и скандално прекъснато „Ку-ку“. Предаването отново ще се прави от студенти на Алма Матер, а режисьор е Светослав Драганов – автор на еди куп български филми и препoдавател в Нов Български Университет.

Основни фигури ще са Нина Никол и студентката по логопедия Даниела, с която разменят опит в живота. Даниела става част от ежедневието на журналистката – следва я в гримьорски и фризьорски салони, по бляскави партита и т.н, от своя страна Нина Никол опознава живота на Даниела – присъства на логопедичен урок с малко момиченце, отива в студетски град, където я посрещат с наргиле, странен уличен музикант, препечени филийки с кашкавал и развален боб.

„Беше ми много забавно, никога не съм очаквала, че мога да намеря общ език с хората, с които се зпознах, но те остават мои приятели за цял живот и да си призная – не бях стъпвала в Студентски град от десет години. Благодарна съм на Светльо Драганов, че избра именно мен, да презаредя Ку-ку“, споделя блондинката.

Коментари (1)

Публикувано в на 2 май 2010 г.