„Горещо“ говори със Стефан Рядков – една истинска „Ку-ку“вица

<

strong>Спомените на един ку-ку в „Горещо”

Тази събота, 8 май от 22:30 часа специален гост в празничното издание на телевизионния таблоид е Стефан Рядков – един от първите актьори на култовото предаване „Ку-ку”, от чието първо излъчване тази година се навършват 20 години.

Той започва работа в студентската програма и е от първата плеяда звезди заедно с Васил Василев-Зуека и Влади Въргала преди в предаването да се появят Август Попов, Слави Трифонов, Тончо Токмакчиев и Мартина Вачкова.

Зрителите от първа ръка ще чуят как са се създавалите легендарните за онова време образи, как са се събирали актьорите и кой кого е довел.

Първата роля, която Стефан Рядков изиграва е на тогавашния президент Жельо Желев. А откъси от филма „С Ку-ку на турне” на продуцента Петър Курумбашев припомнят голяма част от първоначалните образи и роли, с които днешните големи телевизионни звезди станаха популярни, както и мечтите им от онези години.

За какво са мечтали преди седемнайсет-осемнайсет години Слави Трифонов, Камен Воденичаров, Зуека и Стефан Рядков? Какви са били по онова време днешните големи телевизионни звезди? Защо по онова време са ги посрещали с хляб и сол и всенародни веселия?

И още – много усмивките от старите ленти с „Гергьовден”, „Рок с падащи бабички”, „Ръгай чушки в боба”, „Вчера в детската градина” и т.н.

„Горещо“ – 8 май, събота, 22:30 часа по Нова телевизия

Видео анонс:

Коментари (0)

Публикувано в на 5 май 2010 г.