Горещи сцени с Вики Терзийска в „Къде е Маги?“

Радослав и Вяра Табакови разпознават тялото на Маги от 20.00 часа по bTV

Иван Бърнев и Вики Терзийска в горещи полицейски сцени в „Къде е Маги?“

Гледай видео анонс онлайн

Тази неделя от 20.00 часа сем. Табакови ще бъде изправено пред голяма трагедия – Вяра и Радослав трябва да разпознаят тялото на младо момиче, което полицията подозира, че е дъщеря им Маги.

В същото време разследването има две нови следи и нов заподозрян – най-близкият приятел на Радослав и любовник на Катя, Никола (Александър Димитров). Неприятностите за Никола започват, когато  жената, с която е бил в нощта на изчезването на Маги, се отказва от показанията си, следователно Никола губи алибито си и Андрей Чернев (Иван Бърнев) започва разследване срещу него. Следите водят все повече към Никола, за когото става ясно, че има сигурен мотив – дълг от 200 хиляди.

Междувременно Вяра Табакова намира любовните стихове на Маги и разбира, че дъщеря й е била тайно и искрено влюбена. Тя дава стиховете на Маги на полицай Павлова и я моли да открие кой е мъжът, в който Маги е била влюбена. Отблъснат от Вяра (София Кузева) и обгрижван от Полина (Вики Терзийска), Андрей (Иван Бърнев) се подава на изкушението и прекарва страстна нощ с полицай Павлова.

В живота на сем. Илиеви също настъпва смут. „Спасената” от Косьо барманката Аделина провокира редица събития, които карат Ива да мисли, че съпругът й има любовница. Истината обаче се оказва друга, а поредицата срещи не е била осъществена без намесата на Юлия (Марияна Жикич).

След целия изживян кошмар едно среднощно позвъняване ще събуди Вяра и Радослав. От другата страна на линията ще чуят глас, който ще ги вцепени и ще разтърси душите им.

Гледай видео запис от 16 епизод онлайн
Гледай видео запис от 17 епизод онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 14 октомври 2012 г.