„Горещ вятър“ започва по bTV Comedy – Леле, леле, лелеее!!! с онлайн видео и снимки

„Горещ вятър“ започва по bTV Comedy – Леле, леле, лелеее!!!


Сръбският сериал „Горещ вятър” ще забавлява зрителите на bTV Comedy от 20 ноември

Приключенията на Шурда и фамилия ще се излъчват всяка събота и неделя от 19:30 часа

Един от най-известните комедийни сръбски сериали от близкото минало – „Горещ вятър”, ще забавлява зрителите на bTV Comedy от 20 ноември. Почитателите на Любиша Самарджич, който е в главната роля, ще се смеят с приключенията на Шурда и неговите роднини всяка събота и неделя от 19:30 часа.

В своите 10 епизода „Горещ вятър” разказва историята на Боривое Шурдилович – Шурда, млад мъж в средата на 30-те си години, който от родния си град Власотинци пристига в Белград, за да работи и забогатее. В сръбската столица той живее в малка къщурка заедно с баба си и чичо Фирга – пенсиониран строителен работник в предприятието „Тухла и Керемида”.

За кратко време Шурда успява да смени куп професии – бръснар, таксиметров шофьор, гастарбайтер във Федерална република Германия, чиновник в „Тухла и Керемида“ и накрая безработен. Той рядко се разделя с уникалната си карирана шапка, а в трудни моменти обича да възкликва „Леле, леле, лелеее!!!”.

Междувременно, той се запознава с красивата стюардеса Весна и двамата създават семейство. Младоженците обаче нямат късмета да свият свое семейно гнезденце и са принудени винаги да делят един покрив с чичо Фирга и темпераментната баба. Това съжителство обаче води до безброй комични ситуации и перипетии, гарнирани със солидна порция автентични сръбски лафове, с които зрителите на bTV Comedy ще се забавляват през уикендите от 19:30 часа.

Горещ вятър” е заснет през 1980 г. Освен неповторимия Любиша Самарджич, зрителите на bTV Comedy ще видят още от най-бележитите актьори на бивша Югославия – Бора Тодорович (приятелят на Шурда – Боб), Миодраг Петрович Чкаля (чичо Фирга), Радмила Савичевич (бабата на Шурда), Весна Ципчиц (Весна).

Коментари (0)

Публикувано в на 15 ноември 2010 г.