Горан Брегович замесен в „Гласът на България“ с онлайн видео и снимки

Горан Брегович замесен в „Гласът на България“

Горан Брегович спряган за треньор в „Гласът на България” – утре от 21:00 часа по bTV

Кастингите „на тъмно” във втория сезон на „Гласът на България” продължават на 18 февруари, понеделник,  от 21:00 часа по bTV. В третия епизод на шоуто някои от треньорите ще подходят много емоционално, а други ще бъдат изключително предпазливи в избора на изпълнители за отборите си.

Кой е участникът, който ще накара Вики да каже „Най-готиният шоколад, който съм виждала скоро” и ще успее ли той да влезе в голямата битка за „Гласът на България”?  Защо Горан Брегович е спряган за треньор в шоуто и в лицето на кой от кандидатите Данчо Караджов ще види себе си, преди 40 години?

Зад кулисите водещият Мартен ще се вълнува заедно с близките на изпълнителите и ще съпреживява не само успехите, но и неуспехите им. Всичко това и още една върховна порция качествена музика и безценни таланти зрителите на bTV ще видят утре, от 21:00 часа в „Гласът на България”.

Епизодите от шоуто до момента, ексклузивни материали, снимки и интервюта с участниците и треньорите може да следите на интернет страницата на „Гласът на България”. Вълненията на феновете и техните коментари може да прочетете на фейсбук страницата на формата.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 18 февруари 2013 г.