Goodslav клати всяко „Супердупе“ с нов хит – видео

Рапърът Goodslav ухапан от змия по време на снимките на „Супер дупе“

Goodslav, който миналата зима превзе класациите с хита “Вятъра сърдит”, този път вади парче с коренно различна тема. Сексапилната лента възпява „Супердупе“ с участието на Mishher. Зад псевдонима се крие апетитната Михаела Атанасова от балет „Нова“.

По време на снимките на новото си видео рапърът се забърка в трагикомична ситуация, когато африкански смок, изпълняващ една от главните животински роли в клипа го нападна и ухапа.

Докато GOODSLAV се опитвал да се откопчи от полудялото влечуго, голяма част от екипа се разбягали в паника, а тези, които останали били прекалено заети да снимат с мобилните си телефони схватката, за да се притекат на помощ на рапъра.

Змията първоначално се преструвала на умряла като естествен защитен механизъм срещу хищници, но когато GOODSLAV се приближил да провери дали е жива, скочила и го нападнала.

В крайна сметка нито GOODSLAV, нито змията имали сериозни наранявания – рапърът успял да укроти и прибере обратно в кутията смока, като се разминал с две рани от ухапване.

Музика, текст и аранжимент: Goodslav
Режисьор: Виктор Антонов
Оператор: Павел Павлов
Осветление: Дарррко
Продуцент : GOODSLAV
Изтегли песента тук – http://rspkt.bg/superdupe-mp3 . Този интернет адрес подсказва какво рекламират повечето актуални рапъри, появявайки се с шапки, на които пише РСПКТ!

Goodslav – как започна всичко?

Някъде още в миналия век, през пролетта на 96-та, четирима младежи, сред които e младият Goodslav, дават старта на групата Ball Face. Първоначално насоката е китарна – Ball Face вирят hardcore по мазета, докато двама от тях не напускат самодейния състав. Рязката промяна дава тласък на нова стилова посока – а именно хип-хоп звучене, което по-късно се оказва творчески определящо за по-нататъшната успешна кариера на Goodslav.

Заедно с Бургийката, верен член на групата, той продължава да работи, минавайки през редица столични студия, където започват първия албум на Ball Face. Съдбата обаче отново се намесва в плановете на Goodslav, когато през лятото на 2001 г. в студиото на Васко Теслата той се запознава с Лора Караджова. Малко по-късно Бургийката напуска Ball Face, а стилът отново взима рязък, но епохален за хип-хопа завой: Goodslav и Лора записват песента „Още повече баджаци”. След моменталния й феноменален успех двамата взимат единодушно решение да работят заедно и завършват албума, който излиза в края на годината със заглавие: „Е така”.

Междувременно Goodslav взима участие в песента на Ъпсурт “Ако”, която попада в албума „Чекай малко”.

Ball Face пускат серия парчета за феновете си „Гушкай ме”, „ Задни мисли” и „ Сдухана работа”, която кулминира през 2002 в хита „ Нека бъде лято- 2002”. Сниманият с подръчни средства и напълно истински клип в разгара на гангстерския период в БГ рапа, вместо да убие кариерата им, изстрелва Ball Face в „А” група на музикалната сцената.

Goodslav и Лора участват в парчето на Ъпсурт “Пунта”, което се превръща в един от най-харесваните тракове в албума “Попфолк”, ситуация повторена няколко години по-късно с „ Не питай защо” от албума на Ъпсурт „ Quatro”.

Ball Face продължават да сеят парчета и да жънат хитове – през 2003 излиза „8-мият Облак”, следващият трак поразбутал класациите.

След кратка почивка, по време на която Goodslav е отдаден на приятни занимания, се налага да се завърне на сцената за парчето „50 лева разходи” съвместно с Буч от Ъпсурт. Песента, записана с помощта на Nescafe, се превръща в инстантен хит и превръща даже хейтърите във фенове.

Следва дебютният албум на Лора Караджова „Недей да спиш”, за който Goodslav оказва творческа подкрепа в парчетата „Виждам в тебе”, „ Душичката ще ти извадя”, „ Гушкай ме (remix)” като даже застава зад микрофона в съвместната им песен „К`во си мислим”. Въпросната песен се получава толкова добре, че през 2009 заснемат видео към нея, отново с помощта на Nescafe 3в1. Излишно е да се казва, че това видео буквално разгромява ефира.

Въодушевени от успеха, на Лора Караджова и Goodslav им хрумва гениалната идея да възродят превърналото се вече в култ парче „Нека бъде лято” с нова освежена версия – изцяло нов текст, аранжимент и видео клип, който оставя без дъх всички фенове. След като възпява лятото подобаващо на Goodslav му остава само едно – да запише най-доброто зимно парче правено някога „Вятъра сърдит” заедно с Буч, Део и Лора Караджова, което се превърна в официалния химн на сезон 2012/13.

Коментари (0)

Публикувано в на 14 октомври 2013 г.