Гологлавата Нана корица на списание – грешница или героиня? с онлайн видео и снимки

Гологлавата Нана корица на списание – грешница или героиня?


Нана показа безстрашно голата си глава

Телевизионната водеща Нана за пореден път шокира пуританите с голата си глава, която показва на корицата на списание „Ева“. Тя е позирала за фотосесията без какъвто и опит да прикрие липсата си на коса, така както доскоро правеше в Станция Нова, където обикновено бе заметната с тюрбан. В новия брой на списанието водещата разказва какво се е случило с нея след тежката химиотерапия, на която трябваше да се подложи заради коварната болест.

На екрана досега тя се прикриваше с перука или шалове. Сега обаче е позирала безстрашно гологлава. Корицата на изданието вече събра доста противополюсни реакции – едни хвалят Нана за смелостта и куража, с които сподели пред всички болестта и битката си. Други я обвиняват, че така търси слава и внимание. След като снимката на гологлавата Нана изтече в интернет, мнозина упрекнаха медийната група, собственик на Нова телевизия и на списанието, че експлоатират безсрамно трагедията й.

„На 5 юли ми предстои ядрено-магнитен резонанс, който ще покаже как стоят нещата, дали ще се оперира, дали има нещо ново… Ако всичко е добре, ще мина на лъчетерапия“, разкри преди няколко дни Нана в интервю при Гала в „На кафе“.

Инфо: Агенция Дартс нюз

Коментари (0)

Публикувано в на 2 юли 2012 г.