Голичката Марго от „Сървайвър“ става певица от класа! (+видео)

Ара мюзик увеличава музикалното си семейство с още един изпълнител – темпераментната Марго

Красивата блондинка Марго, позната ни от риалити състезанието- „Сървайвър”- 1 по bTV, както и от конкурс на „Горещо” по НОВА ТВ, вече е част от музикалното семейство на Ара мюзик. Певицата подписа договор в началото на женския месец.

Горещата изпълнителка е родена на 7 юни в град Хасково, под зодиакалния знак на „близнаци”. Определя се като амбициозна, властна, винаги усмихната и безкомпромисна. Има щастливо детство, изпълнено с много игри, одраскани колена и счупени ръце. По-късно от буйно дете се превръща в прелестна госпожица, която бързо печели три конкурса за красота, включително и „Мис Хасково”.

Мечтата й е да се докаже в поп-фолк бранша като една от добрите и можещите изпълнителки. Занимава се с пеене години наред, като има издадени няколко видеоклипа, но е амбицирана най-добрите си музикални проекти да осъществи заедно с Ара мюзик. Възхищава се на певци като Рики Мартин, Мадона и Бионсе, предпочита да гледа комедии, тип „Сам вкъщи” и чете много книги- любимата й е „Кралица Марго”.

Най-ценното човешко качество според нея е прямотата, мрази предателите, страхливците и лицемерите. Бори се със собствената си избухливост, която понякога идва в повече на близките й хора. Самата тя няма страхове и поради този факт често рискува излишно, но пък вярва, че „съдбата обича смелите”.

Освен пеенето има и доста други скрити таланти- пише стихотворения, рисува, занимава се и с интериорен дизайн. Луда е по шоколада и сладките неща, но се радва на прекрасни мерки и височина от 173см. Следва девиза: „Аз знам как”.

Първата песен, с която стартира под лейбъла на музикалната компания, е със заглавие „Как го искаш” – дело на Огнян Тодоров (музика и аранжимент) и Лили Димова (текст).  Видеоклипът на „Как го искаш” вече се върти по ФЕН ТВ.

Margo – Kak go iskash (Official Video) 2011

Survivor BG – Маргото Без Горнище

Марго – Как го искаш (текст)

Към мене гледаш и ме изследваш!
Не сваляш поглед за миг дори.
Какво си мислиш и как го искаш?
И казват тясно очите ти!
Харесва ми!

Не стой така, поръчай по едно.
А след това, ще видим кой кого!
Започна нещо ти, сега го довърши!

Не стой така, поръчай по едно.
А след това ще видим кой кого!
Един ще изгори – на бас, че ще си ти!

Горещо става и продължава,
че ме усещаш не се прави!
Какво си мислиш, и как го искаш!
Ела направо и ми кажи!
Харесва ми!

Коментари (0)

Публикувано в на 30 март 2011 г.