Голи мадами млатят мъже пред парламента – много видео с онлайн видео и снимки

Голи мадами млатят мъже пред парламента – много видео

Йоло Денев прегърна една от активистките на ФЕМЕН

При температури малко над нулата четири полуголи момичета от украинската организация ФЕМЕН скандираха срещу насилието над жените и поискаха ефективни присъди за мъжете, които посягат на дами. С боксови ръкавици те застанаха пред Народното събрание и почти като на представление започнаха да викат и да удрят събралите се мъже, а те, разбира се, бяха десетки.

Протестът, който приличаше повече на шоу стартира точно в 16 часа. Четирите момичета започнаха екзалтирано да обясняват как удрят мъжете като наказание за тяхната агресивност към жените.

Сред събралите се бе и основателят на движение „Тангра” Йоло Денев, който прегърна едно от голите момичета.

Протестът не завърши с арест, както обикновено се случва при акциите на ФЕМЕН.

Вижте видео от водещите телевизии:

bTV

TV7

Нова телевизия

Sportal

Посланието на ФЕМЕН:

Техният Бог е жена, тяхната мисия е протест, тяхното оръжие са гърдите им. Скандално известните украински активистки от ФЕМЕН идват в България!

Всяка четвърта българка е жертва на домашно насилие. Но едва в края на 2011-та година е произнесена първата и единствена присъда за домашно насилие. Минимален процент от жертвите на това престъпление подават сигнал и търсят помощ от полицията.

Официално жертвите на трафик на хора в България само за 2010-та са 432. Неофициално броят им е в пъти по-голям. Трафикът на хора се извършва основно с цел сексуална експлоатация или продажба на бебета.

В тази връзка украинките от ФЕМЕН пристигат у нас, за да направят гол протест срещу родното правосъдие . С него те ще настояват за специални промени в НК по отношение на присъдите за системните насилници на жени и деца, както и справедливо и адекватно правораздаване.

По информация на VsekiDen.com

Коментари (0)

Публикувано в на 22 януари 2012 г.