„Големите надежди“ – супер шоу за деца певци по Нова

Нова ТВ стартира за първи път грандиозно шоу за деца с певчески талант

Кастингите за „Големите  надежди” започват до броени дни

 През пролетта една от вечерите в ефира на Нова ще бъде превзета не от кого да е, а от най-талантливите пеещи деца на България. Шоуто „Големите надежди” ще се реализира за първи път от Нова ТВ и ще се излъчва в праймтайм ефира на медията. С тази стъпка Нова затвърждава за пореден път ролята си на пионер в създаването и налагането на иновативни предавания и формати у нас.

Целта на Нова е да даде възможност на българските деца да разгърнат певческите си дарби на голяма сцена, да станат част от едно грандиозно шоу и да покажат на зрителите, че именно те са „Големите надежди” на България.

Кастингите за „Големите надежди” стартират до броени дни. Те ще се проведат в големите градове в цялата страна. Желание за участие могат да заявят родителите на деца между 4 и 14 години, които пеят добре или повече от добре. До старта на кастингите, всички отговарящи на посочените изисквания, могат да се обадят на тел: 02/ 946 33 23.

Екипът на „Големите надежди” ще претърси България, за да открие и покаже на милионите зрители уникалните певчески заложби на българските деца. Голямата награда в края на шоуто ще даде възможност на семейството на победителя да развие вече доказания му талант.

Продуцент на „Големите надежди” е Магърдич Халваджиян и Global Films, които са доказали многократно високия си професионализъм в реализирането на някои от най-успешните и обичани развлекателни предавания в България.

Видео анонс за шоуто:

Коментари (0)

Публикувано в на 12 януари 2014 г.