„Големите надежди“ по Нова ТВ – градове, дати, условия за участие

Девет града посрещат кастингите на „Големите надежди”

Най-новото шоу на Нова очаква първите деца с музикален талант на 26 януари

Голямото търсене на най-талантливите пеещи деца на България започва! Точно на 26 януари, неделя, ще стартират кастингите за „Големите надежди” – най-новото шоу на Нова, което обещава да докаже, че талантът на българските деца не познава граници.

На територията на девет града и в продължение на 11 дни, екипът на предаването ще се срещне със стотици малчугани, готови да покажат музикалната си дарба пред цяла България.

Първият град, който ще постави начало на голямото търсене на големите надежди, е Враца (26 януари). След него домакини ще бъдат градовете Велико Търново (27 януари), Русе (28 януари), Добрич (29 януари), Варна (30 януари), Бургас (31 януари), Пловдив (1 и 2 февруари) и Благоевград (4 февруари). Финалът на кастинг маратона ще настъпи в столицата, където прослушванията ще продължат цели три дни (от 3 до 5 февруари). Така екипът на шоуто ще обиколи цяла България, за да се срещне и да чуе таланта на бъдещето на България – децата.

 „Големите надежди” ще даде възможност за изява както на солови изпълнители, така и на дуети и групи в размер до пет деца. 

За какво трябва да бъдат готови малките кандидати?

Всяко дете между 4 и 14 години ще трябва да се представи с две изпълнения – едно на български и едно на чуждестранен език, като избраните песни трябва да бъдат известни родни и световни поп и рок хитове. Всички таланти задължително трябва да бъдат придружени от свой родител или настойник.

За записване и повече информация – телефони 02/ 946 33 23, 0882 69 01 18 и 0885 61 33 63.

Дати и градове

26 януари (неделя) – Враца – хотел Хемус

27 януари (понеделник) – Велико Търново – хотел Янтра

28 януари (вторник) – Русе – хотел Рига

29 януари (сряда) – Добрич – хотел България

30 януари (четвъртък) – Варна – Фестивален комплекс Варна

31 януари (петък) – Бургас – хотел Аква

1 и 2 февруари (събота/неделя) – Пловдив – хотел Новотел Пловдив

4 февруари (вторник) – Благоевград – Община Благоевград

3, 4 и 5 февруари (понеделник/вторник/сряда) – София – НДК, Студио 5

Коментари (0)

Публикувано в на 19 януари 2014 г.