Голата Джия и топ 100 секси българки в MAXIM

MAXIM отсече: Джия е най-секси българката на 2013-а!

Супермоделът пристигна от Лондон за историческата си първа корица на мъжко списание

Най-успешният български модел зад граница – Джия Лазарова, е на корицата на специалния юнски брой на MAXIM. Супермоделът пристигна специално от Лондон за историческата си първа фотосесия за  мъжко списание. Провокативните снимки на Джия са съвършеното визуално доказателство защо именно тя оглавява тазгодишната класация „100-те най-секси българки”.

Пред MAXIM Джия разказва за предизвикателствата на моделелската професия на най-високо ниво, за предимствата на съвършената връзка, както и за причините най-сетне да удостои с олепителното си присъствие най-голямото мъжко списание.

Още 99 прекрасни родни лица красят цели 35 страници в най-меродавния и авторитетен конкурс за сексапил у нас.  Интересното е, че 47-мото място е отредено на филмовата звезда Нина Добрев, заела … 48-мата позиция в успоредната класация Hot100 на американския МАXIM. Селекцията умопомрачителни българки е завършена с гореща сесия на холивудското изкушение Бар Пали.

Юбилейният 90 брой предлага още ексклузивно интервю с легендата на българската телевизия Петър Василев, анализ на психологическите ефекти на футбола върху мъжкия мозък и списък с най-подходящите парчета за летния плейлист.

Джия, 100-те най-секси българки и всичко останало са на разположение на феновете си от днес в новия MAXIM.

Коментари (0)

Публикувано в на 16 май 2013 г.