Голата Деница от „Мис България“ хрупа диня по дини – снимки

Подгласничка на Мис България 2011 се появи на корицата на MAXIM

Деница Стоянова впечатлява с естествени форми в първата си еротична сесия

Деница Стоянова, подгласничка на „Мис България 2011“, изгря на корицата на новия MAXIM. Това е първата еротична фотосесия на красавицата, която впечатлява с естествените си форми.

„Не зная дали мъжете оглупяват, но явно сега е задължително да бъдат мачовци. Не разбирам защо си мислят, че подобно поведение може да ме впечатли”, заявява пред списанието сексапилната студентка по социална педагогика.

Двайсет и една годишната брюнетка говори открито пред MAXIM за нещата, които я възбуждат в леглото, и признава, че си пада по по-грубия секс.

За разлика от повечето модели и носителки на титлата „Мис” Деница обича да готви и мечтае за собствена сладкарница. Нещо повече – красивата студентка дава страхотна рецепта за шоколадов чийзкейк с ягоди, който признава, че обожава да приготвя без дрехи.

Тъжната новина е, че красавицата си има приятел футболист – крилото на „Лудогорец” Мишо Александров. Според Деница това, с което половинката й се занимава, не определя същността му. “Оценявам го заради него самия, футболът е неговият начин да изкарва прехраната си. Не обичам хората да се поставят в рамки” – обяснява избора си най-новата корица на MAXIM.

Коментари (1)

Публикувано в на 14 юли 2012 г.