Глория снима „Почти непознати“ – „На кафе“ показва как! (ВИДЕО)


22-годишен красавец в новия клип на Глория

22-годишният красавец Тихомир, когото познаваме от ефира на Нова телевизия и предаването „На кафе”, партнира на Глория в най-новия й видеоклип – „Почти непознати”. Това разбрахме във вторник сутрин от шоуто на Гала, в което беше излъчен репортаж от снимачната площадка.

Репортерката Зейнеб определи песента като много готина и динамична, а след това не скри колко очарована е останала от самата Глория.

„Знаеш, че както за повечето големи звезди в България мнението за нея като човек е противоречиво. Искам да кажа, че съм изключително впечатлена от нея, от поведението й към хората, от професионализма, с който снима”, обясни тя на Гала.

Чухме и мнението на партньора на Глория в клипа – Тишо, когото екипът на „На кафе” сварил да прави лицеви опори на снимачната площадка – за да загрее и да подчертае плочките си.

Оказа се, че от отправените към него досега многобройни покани да участва в поп-фолк клипове той е приел само тази на Азис и сега на Глория. Обясни и защо:

„От попфолк звездите мисля, че Глория е най-добра и с удоволствие приех да снимам с нея”.

Той също потвърди какъв професионалист е певицата, сподели, че е успяла да го предразположи за снимките по най-добрия начин и прогнозира, че песента „Почти непознати” сигурно ще бъде хитът на зимния сезон.

Инфо: NovFolk.BG

Коментари (0)

Публикувано в на 7 октомври 2010 г.