Глория пее с дъщеря си по морето + свежи снимки с онлайн видео и снимки

Глория пее с дъщеря си по морето + свежи снимки

Морска почивка по женски за Глория и семейството й

През юли и август, повечето от звездите на телевизия “Планета” избират да прекарат времето си по Черноморието. Глория, примата на поп-фолка, отново е в Слънчев бряг, в своя летен апартамент, където възнамерява да остане до септември.

С нея са и любимите й хора – дъщеря й Симона и майка й Стефка, а неотменно до тях са котаракът Бюти и кучето Принц. През деня трите дами са на плажа или край басейна, а вечер често компания на Глория прави Симона.

Двете заедно излизат на сцената, за да представят обичани от тях песни и своите дуети, които публиката приема с бурни овации. Наследницата на Глория все по-уверено излиза пред публика и това кара нейната майка да бъде щастлива.

Пред “Звездно” хитовата изпълнителка не скри, че почти всички песни от албума са станали вече любими на феновете. Естествено най-предпочитани са тези, които имат и видеоклипове, но не по-малък е интереса и към някои от песните, които досега не са облечени с видео.

“Смела” и “Обсебена от теб” са сред фаворитите на меломаните, които все по-често карат Глория да снима оригинални видеоклипове на тях. В съседна Македония пък интерес предизвиква дуетът на Примата с младия изпълнител Александър Тарабунов – “Давай, за да получаваш”.

Инфо: Planeta.TV, снимки: Gloria (Official)

Коментари (0)

Публикувано в на 11 юли 2012 г.