Глория: Не съм чалга и никога не съм била

В края на ноември Глория ще направи официално представяне на новия си албум в столичен клуб. По повод на това изпълнителката сподели в предаването „В джаза събота вечер“: „Ще си изпея всички песни от новия си албум. Ще направим едно хубаво, грандиозно шоу, надявам се. Ще има много гости, мои колеги, както от моя бранш, така и поп изпълнители, с които съм в много добри приятелски отношения. Аз не деля своите колеги на поп, на „Пайнер“, на“Ара“… Приятели сме и с Жоро Христов, и с Васил Найденов, и то много добри“, съобщава Signal.bg.

Глория отдавна е доказала, че е марка в попфолк жанра и еталон за редица изпълнители от по-новото поколение. Публиката никога не е гледала на нея като на чалга певица, защото с целия си репертоар, а и с поведението си Глория не прекрачва линията на добрия вкус, смятат от фолк сайта.

„Радвам се, че ме харесват като човек, а не ме поставят в рамки като попфолк изпълнителката Глория. Рамки може би поставят хора, които никога не са идвали на мое участие, никога не са чули една моя песен и казват „чалга изпълнители“. Никога не съм се срамувала от мои текстове, от това, което правя. Доста прецизно си подбирам нещата и правя това, което чувствам със сърцето си, а пък факт е, че 17 години вече съм на музикалната сцена, хората харесват моите песни, идват на моите участия. Това си е показателно, че трябва да се продължава напред и, че тези хора имат нужда от това, което правя. Не знам точно къде се поставям, но мисля, че не съм чалга изпълнител“ – обяснява певицата.

Глория не крие негативното си отношение към крайностите в текстовете и в поведението на някои изпълнители и подчертава: „Не знам защо толкова евтино трябва да представят нещата някои изпълнители. Разбира се, че сексапилът продава, сексът също продава, но вече в един друг аспект, това е другата крайност. Нещата, когато са дозирани, когато са в мярка, е много по-лицеприятно и за хората, и за един изпълнител. В края на краищата ние сме певици“, допълват Signal.bg.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 29 ноември 2011 г.