Глория и Чочо Попйорданов – чалга театро в „Стани богат“!

 „Стани богат” събира Глория и Чочо Попйорданов в един отбор

Вечното дерби Левски – ЦСКА се пренася в студиото на Ники Кънчев

Поп-фолкът и театърът ще играят в един отбор в новия епизод на „Стани богат”. На стола на богатството ще седнат фолк примата Глория и актьорът Чочо Попйорданов. Пред Ники Кънчев двамата ще признаят, че нито Глория е гледала негова постановка в театъра, нито той е ходил на нейн концерт. Това обаче няма да им попречи да се обединят в името на децата спортни таланти в неравностойно положение.

В ефира на „Стани богат” актьорът ще разкаже за срещите си със световни имена като Мики Рурк и Ал Пачино, както и за уроците, на които го е научил Велко Кънев. Глория пък ще признае, че освен да танцува, може да кара и камион. Фолк дамата има книжка в категория С, което обяснява и любовта й към джиповете. Двамата ще трябва да отговарят на въпроси за средната продължителност на живот в Испания, любимите напитки на Чърчил, а един грешен отговор ще накара Чочо Попйорданов да се откаже от свой близък в държавен вестник…

След срещата между фолка и театъра в студиото на „Стани богат” ще се пренесе вечното дерби Левски – ЦСКА. Един до друг ще застанат Станислав Ангелов и Михаил Венков. Двубоят между сините и червените ще накара дори публиката в студиото да гласува за любимия си отбор. Двамата ще трябва да познаят съставките на традиционно исландско ястие, да разкрият от къде идва името Гандлаф, като, разбира се, няма да се разминат и без въпрос в областта на спорта.

Безпристрастен ли ще бъде Ники Кънчев – един от най-верните фенове на ЦСКА, и как ще завърши благотворителният мач между двата отбора, ще разберем в новия епизод на „Стани богат”, от 20.00 ч. по Нова ТВ.

„Стани богат” – всеки вторник, от 20.00 ч. по Нова ТВ

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 26 март 2013 г.