Гледай The Black Eyed Peas в Милано – с Радио Fresh!

Хит-радио Fresh! подарява билети за концерт на The Black Eyed Peas в Милано

Радио Fresh! и Universal Music Bulgaria стартират кампания за промотиране на новия албум на група номер 1 в света за 2009г. – The Black Eyed Peas. От днес в ефира на радиото на всеки час ще звучи по един хит на бандата. Слушателите, които го чуят и се обадят, за да кажат името му, имат шанса да спечелят и бляскаво пътуване до Милано за концерта на групата на 12 май. Радио Fresh! осигурява още и самолетните билети до там и обратно, а също и хотел за два дни.

„The Black Eyed Peas е най-слушаната група в света за изминалата година. Щастливи сме от факта, че имаме възможност да промотираме новия им албум. Радваме се също, че поздравиха и феновете си в България пред камера – така слушателите ни ще ги почувстват още по-близки”, сподели Радослав Неделчев, Мениджър Промоции. „Ние от Радио Fresh! няма да спрем дотук – освен, че ще подарим билети за концерт в Милано, сме подготвили и още фенски подаръци – оригинални дискове с последния албум „The End”, както и т-шърти и плакати.”

Радио Fresh! е радио за съвременни и модерни хитове, с целева аудитория младите хора на възраст 15-30 г. По Радио Fresh! можете да чуете „Хитовете днес”, най-горещите клюки и интервюта от шоубизнеса, най-свежите места за купон, вълнуващи промоции и събития, и всичко, което е горещо в момента.

Слушай Радио Fresh! сега: radio-tv.slusham.com/links.php?id=660

Снимка: Universal Music Bulgaria

Коментари (0)

Публикувано в на 19 април 2010 г.