Гледай „Теория за големия взрив“ – хитов сериал от bTV Comedy

Ситкомът, носител на „Еми” и „Златен глобус” „Теория за големия взрив” – от 7 ноември по bTV Comedy

Историята за двама умни приятели, които знаят и най-малките подробности за квантовата физика, но що се отнася до ежедневието на Земята, се чувстват като пълна нула, ще забавлява зрителите на bTV Comedy с един от най-популярните ситкоми – „Теория за големия взрив”. Поредицата стартира на 7 ноември, епизодите ще се излъчват всеки делник от 23:00 часа.

„Теория за големия взрив” е носител на редица престижни награди, сред които „Еми” и „Златен глобус”. Нейни създатели са Чък Лори („Двама мъже и половина”, „Дарма и Грег”, „Сибил”, „Огнената Грейс”) и Бил Пради („Момичетата Гилмор”, „Дарма и Грег”, „Фантазьорът”).

В „Теория за големия взрив” участват Джони Галеки („Розан”, „Ванила Скай”, „Сестри по неволя”), Джим Парсънс („Съдия Ейми”, „Гардън Стейт”), Кейли Куоко („Чародейки”, „8 прости правила да излизаш с дъщеря ми”, „Виртуален убиец”), Саймън Хелбърг („Джоуи”, „На женска територия”, „Ван Уайлдър”) и театралният актьор Кунал Нейяр.

Леонард (Калеки) и Шелдън (Парсънс) са съквартиранти, брилянтни физици, истински „мозъци”, които са наясно как работи вселената. Но тази тяхна гениалност не им помага при комуникацията с хората, особено с жените. Всичко това започва да се променя, когато една свободолюбива красавица на име Пенни (Куоко) се заселва в съседния апартамент. Шелдън е напълно щастлив да прекарва вечерите си в игра на специалната игра с думи, която си устройват със социално неадекватните си приятели – колегите-учени Хауърд Уоловиц (Хелбърг) и Кутрапали (Нейяр). Обаче Леонард вижда в Пени цяла нова вселена от възможности…включително за любов. Ще отговори ли и тя със същото, зрителите на bTV Comedy ще разберат в „Теория за големия взрив” – от 7 ноември, всяка делнична вечер от 23:00 часа.

Гледай видео от сериала онлайн: https://www.vbox7.com/groups/d53b2bf938d1/

Коментари (0)

Публикувано в на 30 октомври 2012 г.