Гледай през новата седмица по bTV Comedy – пак ще пада смях!

Акценти от програмата на bTV COMEDY за периода 24 май-30 май

Сред филмовите заглавия са „Сам вкъщи 2“, „Сам вкъщи 3“, „Сам вкъщи 4“, класическите комедии „Голямата разходка“ и „Голямата ваканция“ и двете ленти на „Уолт Дисни Пикчърс“ – „Празен чек“ и „Джони Капахала: Завръщане на Хаваите“.

В събота и неделя от 7:30 и 16 часа са епизодите от третия сезон на „Русалки“. Маратоните през уикенда са посветени на „Всички обичат Реймънд“ – начален час – 14 часа. Испанският хитов комедиен сериал „Аида“ е всеки ден от 12:00 и 20 часа, а „Монк“ се излъчва всеки делничен ден от 15 часа и точно в полунощ.

Епизодите на спортното риалити шоу „Най-добрият нинджа“ се въртят всеки делничен ден от 13:00 и 19:00 часа.

ФИЛМОВ АКЦЕНТ:

ГОЛЯМАТА ВАКАНЦИЯ
Оригинално заглавие: Les grandes vacances
Дата на излъчване: 27-ми май, четвъртък, 21:00 часа
Повторение: 28-ми май, петък, 10:00 часа
Комедия, Франция, Италия, 1967г.
Режисьор: Жан Жиро
Участват: Луи дьо Фюнес, Оливие дьо Фюнес, Клод Женсак, Ги Гросо, Доминик Давре и др.

Един провал на изпит – и бащата решава да изпрати сина си в Англия! Може, ако бащата е амбициозният директор на елитно френско училище Шарл Боске (Луи дьо Фюнес). Той има двама сина. Големият – Филип – е чаровник, но пройдоха и е изпратен на учи език на острова. Малкият син – Жерар – е мамино синче, отличник и подлизурко, но точно той си остава у дома да прави компания на красивата гостенка от Англия Шърли Макфарел. Филип няма намерение да си губи ваканцията в зубрене и тръгва на круиз с яхта по Сена като изпраща на свое място в Лондон съученика си Стефан Мишоне. Шърли попада в компанията на приятелите на Филип. Влюбва се в него. Строгият баща разкрива машинацията и е готов на всичко, за да накаже блудния син. Двамата влюбени бягат в Шотландия, където според древна традиция могат да се венчаят без съгласието на родителите си…

Коментари (0)

Публикувано в на 16 май 2010 г.