Гледай по ТВ7 – интересни филми тази седмица (24 – 30 август)

24 август 2009, понеделник
21:00 „Два дни в Париж
2 Days in Paris
Романтична комедия, драма, Франция, Германия, 2007
Режисьор: Жюли Делпи
В ролите: Жюли Делпи, Адам Голдберг, Алберт Делпи

Филм за два дни от връзката на живееща в Ню Йорк двойка: Френската фотографка Марион и американският дизайнер Джак – докато се опитват да възпламенят отново любовта си с помощта на ваканция в Европа. Пътуването им до Венеция не помага – и двамата се сдобиват със стомашно разстройство. Надеждите им са в Париж.Но комбинацията от свръхзагрижените и неговорещи английски родители на Марион, неотказващите се нейни бивши гаджета и манията на Джак да снима всеки известен гроб в Париж, както и убеждението му че френските презервативи са твърде малки, само наливат масло в огъня.

25 август 2009, вторник
21:00 „Почти идеално
The Best Next Thing
Романтична комедия, драма, САЩ, 2000
Режисьор: Джон Шлесинджър
В ролите: Мадона, Рупърт Еверет, Бенджамин Брат

Мегазвездата на попсцената Мадона в поредното си филмово приключение, този път под режисурата на легендарния Джон Шлесинджър. Нейната героиня Аби има изключително приятелство с Робърт. Те биха могли да са идеалната двойка. Но има един проблем – Робърт е гей. Но една нощ се случва нещо, което преобръща живота и на двамата. Завинаги.

29 август 2009, събота
00:15 „02:37
02:37
Драма, Австралия, 2006
Режисьор: Мюръли К. Талъри
В ролите: Тереза Палмър, Сам Харис, Джоел Маккензи, Франк Суийт

Една съвременна драма, която разказва историята на шестима ученици от гимназията, попаднали в ситуации, близки на мнозина подрастващи.

Историята се случва в един съвсем обикновен учебен ден. Точно в 2 часа и 37 минути ще се случи трагедия, която ще засегне група ученици и техните учители. Докато историята се развива, индивидуалните истории на шестима тийнейджъри излизат наяве, всяка със своето експлозивно значение. Една нежелана бременност разплита конците на мрачна тайна; не всичко е такова каквото изглежда в привидно перфектния живот на училищния футболен герой; един аутсайдер трябва да се справя с всекидневните нападки на хората от неговия сой; красиво младо момиче се бори с хранителните си проблеми; една от звездите в училище не получава одобрението на собствените си родители, докато друг се потапя в наркотиците за да избяга от собствените си демони…

30 август 2009, неделя
23:40 „Убийствен пъзел 3
Saw 3
Криминален, ужаси, Канада, САЩ, 2006
Режисьор: Дарън Лин Баузмън
В ролите: Дони Уолбърг, Тобин Бел, Дина Майер, Шоуни Смит

В третата част на психотрилъра „Убийствен пъзел”, серийният убиец „Пъзела“ продължава да „превъзпитава“ тези, които не заслужават да живеят. Този път обаче той е обучил и свой млад ученик…Колко далеч бихте стигнали, за да спасите живота си? Колко и чия кръв сте склонни да пролеете, за да се спасите? Каква е цената на живота? Изправена пред невъзможни решения, всяка жертва трябва мъчително да спечели правото си на живот, или да умре докато се опитва…

Коментари (0)

Публикувано в на 24 август 2009 г.