Гледай по bTV: филмите в събота и неделя, 24-и и 25-и октомври с онлайн видео и снимки

Гледай по bTV: филмите в събота и неделя, 24-и и 25-и октомври

Aнотации към програмата на bTV за периода 19 – 25 октомври 2009 г.

СЪБОТА, 24 октомври

22:30 ЧАСА

Някой като теб
(Someone Like You )
Романтична комедия, САЩ, 2001
Режисьор: Тони Голдуин
В ролите: Ашли Джъд, Грег Киниър, Хю Джакман, Мариса Томей и други

Джейн Гудейл има всичко, за което може да мечтае. Тя е амбициозна дама, която открива млади таланти за телевизионно шоу. Освен това има гореща любовна авантюра с продуцента на шоуто Рей. Когато обаче Рейя зарязва без никакво обяснение, Джейн започва собствено изследване на мъжката природа. Обръща се към Фройд, Дарвин и своите приятели, както и към много различни теории, за да разбере любопитните навици на мъжките животни. След много романтични усложнения, Джейн започва да води своя любовна рубрика в издание, като използва псевдоним. И изведнъж се превръща в истинска сензация…

НЕДЕЛЯ, 25 октомври

13:00 ЧАСА
Меден месец в Аризона
(Cruize into Clouds: Arizona)
Романтичен, Германия, 2005
Режисьор: Ханс-Юрген Тьогел
В ролите: Ева-Мария Грайн, Патрик Фиште, Зигфрид Раух, Хайде Келер, Хорст Науман и други

Сватбените агенти Мари и Даниел отплават към Аризона. На кораба са двете двойки младоженци Евелин и Герд Щайнман и Барбара и Ян Северин. Те са готови за един вълнуващ и незабравим меден месец.

Даниел е щастлив, че Евелин, която е била неговата детска любов, е решила да се ожени на борда на кораба. В лицето на Герд Евелин най-накрая е намерила мъжа на живота си, който наистина я обича и с когото може да споделя страстта си към конете. Това е една от причините, поради които двойката е избрала Аризона – регион на безкрайни прерии и диви коне. Никой не подозира, че Евелин страда от рядко заболяване, което представлява голяма опасност не само за нея…

За Ян Северин меденият месец е пътуване към миналото. Той някога е живял в Аризона и сега очаква да се срещне отново с леля си Шарлот и сина си Бен. Но след това научава, че са станали няколко драматични промени в семейството. И Барбара също трябва да преодолее ударите на съдбата. Младата двойка внезапно е изправена пред някои много трудни решения.

Това усложнява всичко за двамата сватбени агенти Мари и Даниел, които са подготвили пътуването в Аризона до последния детайл. Фактът, че техните отношения също са в труден период, прави нещата още по-интересни.

15:00 ЧАСА
Ер Америка
(Air America)
Екшън, комедия, САЩ, 1990
Режисьор: Роджър Спотисууд
В ролите: Мел Гибсън, Робърт Дауни-Джуниър, Нанси Травис, Даниел Мелник, Лейн Смит, Майкъл Дудикоф, Джейн Дженкис
Сценарист: Джон Ескоу

По време на Виетнамската война, компанията „Еър Америка“ пренася храна и други продукти през лаоската граница. Пилотът Джийн Райък (Мел Гибсън) е самотник-ветеран, а Били Ковингтън (Робърт Дауни-Джуниър) е млад, но опитен летец. Събрани заедно, Джийн и Били се забъркват в международна конспирация, която застрашава не само техния живот, но и този на стотици хора.

Коментари (0)

Публикувано в на 12 октомври 2009 г.