Гледай новото по „Фиеста ТВ“ – ще превърнеш храненето в пиршество!

Проследете червената нишка в предаванията на Фиеста ТВ (12 – 18 април 2010 г.)

Дами и господа, този уикенд Фиеста ТВ ви дава основание да останете пред екраните и да проследите интригата, която протича като червена нишка в поредицата предавания, която започва с…

„Великолепният китаец”

Мин Сай, един от най-изтъкнатите тренд сетъри в областта на фюжън кухнята тази седмица ще ви представи своята версия на прочутото италианско песто. Интерпретацията на Мин Сай, разбираемо довява екзотичен азиатски дух с джинджифил, кориандър и люти чушки. Ние ще ви издадем, че чушките „халапиньо”, които той използва, спокойно могат да се заменят с люти чушлета от пазара. После Мин Сай в привичния си стил, съчетаващ артистизъм, бързина и практичност, ще приготви три различни ястия с готовия сос и ще ви даде куп полезни идеи и съвети. Не се притеснявайте, ако не успеете да проследите етапите на приготовление, на сайта www. fiestatv.tv ще намерите всички рецепти от предаването.

Но освен като готвач, този уикенд ще видим Великолепния китаец и като съдия в кулинарната надпревара…

„Сражение в кухнята”

Тук градусът на напрежението се покачва. Мин Сай запазва ведрото си настроение и като съдия на „Сражение в кухнята”, но в този етап на състезанието влиза в действие ужасяващият „тиган 86”. Участникът, който отпада, получава като подарък един истински добър тиган с числото 86, отпечатано на него. Защо 86 ще разберете от шоуто. А тази седмица журито ще проверява така важното не само за готвачите умение – да се организира времето. Участниците разполагат с един-единствен час, в който да впечатлят съдиите с богато и разнообразно меню. И понеже времето е пари, в следващия епизод те ще трябва да се доказват като добри мениджъри и срещу скромна сума отново да представят блестящ резултат. Мин Сай не е сам в трудната задача да открие следващия велик готвач на Америка. Освен него в журито е кулинарната звезда Тод Инглиш.  Ако сте го гледали в един от епизодите на „Откриването предстои”, няма начин да не го помните.

Така или иначе тази седмица ще получите допълнителна порция от завладяващия чар на Инглиш със старта на

„Кулинарните приключения на Тод Инглиш”

Тод Инглиш е един от най-авторитетните и признати съвременни готвачи, успешен ресторантьор и не на последно по значение място – един от 50 най-красиви мъже на планетата според сп. People. В поредицата „Кулинарните приключения на Тод Инглиш” той разкрива ключа към невероятния си успех, а именно съхраненото любопитство към новото и непрестанното желание за усъвършенстване.

Тод не е обикновен турист, той държи да опознае културата и миналото на страната, която посещава, а храната безспорно му дава един от добрите ключове за това.

Тази седмица господин Инглиш ще стане много рано, за да ви отведе на рибния пазар Цукиджи в Токио и ще разкрие пред вас тайните на суши – самата есенция на японската кухня.

Въпреки международната си известност, Тод е готов да проследи пътя на храната от улова до чинията и с неподражаемия си чар успява да увлече всички в това вълнуващо пътешествие.

Коментари (0)

Публикувано в на 11 април 2010 г.