Гледай новия хит на Jason Derulo – „Ridin’ Solo“ (видео + инфо)

Jason Derulo – Ridin’ Solo

RidinSolo” е третият сингъл от едноименния дебютен албум на Jason Derulo. Песента пресъздава горчиво-сладката и същевременно окриляваща емоция от това да си необвързан. Това парче е олицетворение на качествената съвместна работа на Jason с J.R.Rotem. Известният продуцент веднага се впечатлява от таланта на Derulo: „Jason е един от тези хора, които могат да пишат за други изпълнители, но същевременно успяват да развиват и собствената си кариера. Той е много еклектичен и наистина ни вдъхновява.”

Пилотният сингъл на Jason Derulo – „Watcha Say”, завладя класациите, продавайки над 4.5 милиона копия в световен мащаб и достигайки двоен платинен статут в САЩ и платинен в Нова Зеландия.

„In My Head” не отстъпва по постижения на първия сингъл – парчето е продадено в над 1.8 милиона копия и достига до топ 10 в класациите на осем страни, сред които Великобритания, Канада, САЩ и Ирландия.

След страхотния успех на „Watcha Say” и „In My Head”, новият сингъл „RidinSolo” има всички качества да се превърне в поредния безспорен хит на изпълнителя.

Албумът Jason Derulo е на българския музикален пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

Горещият клип:

Коментари (0)

Публикувано в на 5 май 2010 г.