Гледай Новините на Нова от 22 часа

Отново лятно издание на Новините в 22:00 часа по Нова

Следвайки ритъма на летните месеци и промените в потребностите на своите зрители, за втора поредна година Нова пуска специално лятно издание на Новините. От 1ви юни, всеки делничен ден Ани Салич и Николай Дойнов ще представят най-важното от страната и света два пъти в телевизионния праймтайм – в 19:00 и в 22:00 часа.

„Продължаваме лятното издание на Новините на Нова след сериозния успех, който този проект имаше миналото лято“, каза Дарина Сарелска, директор „Новини и актуални предавания на Нова Броудкастинг Груп.

Вярна на своята иновативна природа и отразяваща динамиката на събитията, Нова въведе тази промяна през лятото на 2014 г., с цел да отговори на изискванията на своите зрителите, а именно – да получават най-важните новини в удобно за тях време.

С тази стъпка телевизията ясно показва водещото място, което Новините на Нова заемат в програмата на медията, както и стремежа непрекъснато да променя и обогатява съдържанието, което предлага, за да реагира своевременно и ефективно на променящите се събития.

Коментари (0)

Публикувано в на 22 май 2015 г.