Гледай на живо ЦСКА – Черноморец и Славия – Ботев /Враца/ с онлайн видео и снимки

Гледай на живо ЦСКА – Черноморец и Славия – Ботев /Враца/


ЦСКА – Черноморец и Славия – Ботев /Враца/ по TV7

За този футболен уикенд изборът на TV7 са двубоите между ЦСКА и Черноморец и Славия и Ботев /Враца/. Както винаги, феновете ще могат да проследят мачовете и на живо на сайта на телевизията www.tv7.bg

На 13 август ЦСКА играе с Черноморец от 20:00 ч. Директното предаване по TV7 започва в 19:40 ч. със студио от терена. Двубоят ще бъде предаван пряко от „червения” стадион  „Българска армия”. Начело на Черноморец е един от най-добрите български треньори Димитър Димитров – Херо, който не е долюбван от „червените“ фенове от времето, когато беше треньор на големия враг Левски. Двубоят ще коментират Мартин Томанов и Стоян Янков, а репортерите на TV7 ще взимат горещи интервюта.

На 14 август Славия и Ботев /Враца/ играят от 18:00 ч. TV7 ще предава пряко и този двубой. Враца започна с победа сезона след 21-годишно отсъствие от елита. Тимът е амбициран да спечели и първа победа като гост. Славия загуби от Левски в първия кръг, но треньорът Мартин Кушев се закани, че занапред тимът му няма да бъде побеждаван лесно. Зрителите на TV7 отново ще могат да разчитат на компетентните коментари и анализи на Мартин Томанов и Стоян Янков.

Коментари (0)

Публикувано в на 13 август 2011 г.