Гледай на живо по нета: взривяващ концерт на Gorillaz!

MTV излъчва GORILLAZ

MTV Networks UK & Ireland, (MTVNI), дивизия на Viacom Inc. (NYSE: VIA, VIA.B), обяви, че ще излъчи лайва на Gorillaz от Roundhouse, Лондон.

След лайв дебюта си като хедлайн на Coachella Festival, Plastic Beach се готви да превземе и Camden, когато Gorillaz ще свирят на 2 разпродадени вечери в Roundhouse, Лондон на 29 и 30 април. MTV ексклузивно ще стриймва тракове от албума на Gorillaz “Plastic Beach” на живо през уебсайтовете на MTV в целия свят на 30 април, както и ще създаде съпътстваща програма в подкрепа на шоуто.

Датите в The Roundhouse ще включват пълната продукция, включително видео анимация, артуърк и филм от Jamie Hewlett.

Murdoc: Буквално оставам без дъх, като си помисля как излизам на сцената в Roundhouse. Там са ставали някои толкова легендарни концерти – The Clash, The Doors и лично моите любимци The Greasy Truckers Party. С моя плътен, мрачен бас, този гиг сега ще ви отнесе мозъците. Пазете се, момичета – ЩЕ БЪДЕ ШУМНООО!!!

Това са първите концерти на Gorillaz в Лондон от 2001 насам и ще бъдат заснети ексклузивно от екипа на MTV UK и ще бъдат излъчени глобално, достигайки над 600 милиона домакинства в 170 държави, като част от MTV’s World Stage.

Matt Cook, Музикален програмен директор, MTV Networks UK & Ireland каза: “Привилегия за MTV UK е да снима и излъчи тези шоута. Gorillaz създават спиращи дъха и много оригинални изпълнения и тези шоута без съмнение ще продължат традицията.”

Изпълнението също така ще се стриймва и на Gorillaz.com, както и чрез Gorillaz Facebook.

Gorillaz – Stylo (Full Version HD Music Video Clip)

Коментари (0)

Публикувано в на 20 април 2010 г.