Гледай HBO GO – това не е телевизия, това е бъдещето!

blizoo предоставя за първи път в България, екслузивно за своите HBO клиенти, HBO GO, която дава достъп до стотици хитови филми и сериали на HBO

blizoo предоставя възможността за ексклузивно филмово преживяване с услугата видео библиотека HBO GO. Клиентите на водещия кабелен оператор, които ползват пакет HBO получават достъп до над 800 часа избрано съдържание и могат да гледат филми и сериали в удобен за тях момент и място, когато пожелаят.

Филмите и сериалите могат да се гледат на домашния телевизор, лаптоп, таблет или смарт телефон според желанието на клиента, навсякъде на територията на страната с достъп до интернет. Tехнологията за адаптивен стрийминг позволява програмите да бъдат гледани с безупречно качество, гладко, без прекъсване. Специално разработеният каталог помага на клиентите лесно и бързо да намират любими филми, да споделят впечатления във Facebook и Twitter, както и да получават предложения за сходни филми от библиотеката на HBO.

Услугата ще бъде достъпна от средата на май 2013 г. ексклузивно за клиенти на blizoo с абонамент за НВО пакет. Активира се с обаждане на телефон (0700 43 700) или в клиентските офиси на blizoo.

HBO GO предлага невиждан избор на сериали, игрални и документални филми, семейни и хитови заглавия. Впечатляващият списък от заглавия включва най-новите сезони на награждавани и популярни продукции като GAME OF THRONES, ПРЕСТЪПНА ИМПЕРИЯ и ИСТИНСКА КРЪВ. На разположение са високо оценените от критиката заглавия като БРАТЯ ПО ОРЪЖИЕ, ПАСИФИК и НЮЗРУМ.

За определени нови заглавия ще се правят специални HBO GO премиери, седмици преди премиерата им по линейния НВО канал. През май е новият документален филм на НВО за една от поп-иконите на нашето време, „БИОНСЕ: ЖИВОТЪТ Е ЕДНА МЕЧТА”.

Други заглавия, като най-новия сезон на „Борджиите” с Джеръми Айрънс и всички текущи хитови премиери като „Мъже в черно 3”, „Диктаторът” и Pixar анимацията „Храбро сърце”, ще са достъпни успоредно с НВО премиерата им.

В момента НВО Европа предлага HBO GO и в Полша, Холандия, Сърбия, Словения, Босна, Черна гора, Хърватия, Унгария, Румъния, Чешка република и Словакия.

Коментари (0)

Публикувано в на 17 май 2013 г.