Гледай „Фамилията“ на bTV – проядена от проблеми и тайни!

Новият български сериал „Фамилията“ стартира на 7 април от 20 часа в ефира на bTV.

Един мъж преживява трагична история, свързана с голяма загуба в миналото му. Той ще разкрие тайна, а това ще го мотивира да се забърка с най-крупните бизнесмени, които управляват бизнеса и политиката в държавата. Всички герои във „Фамилията“ изглеждат уравновесени, но всъщност са разядени отвътре, защото времето на прехода ги е изкривило. Въпреки опитите си да бъдат щастливи и макар да могат да си купят всичко, в тях има нещо нездраво и отчаяно.

В историята на властното и могъщо семейство Арнаудови ще видим куп звезди, повечето познати от „Стъклен дом“ – Стефан Данаилов, Асен Блатечки, Яна Маринова, Деси Бакърджиева. Включени са и нови лица – ветеранът Ваня Цветкова, която сега гледаме като съдия Таня Стоева от „Седем часа разлика“, Даниел Владимиров и Иво Аръков. Звездата на родното кино Цветкова ще играе психично неуравновесената съпруга на Ламбо. Владимиров, който живее дълги години в Италия и се върна специално за сериала, е поел ролята на сина на Данаилов, Виктор. Женен е за героинята на Деси Бакърджиева. Екранна щерка на Ламбо и Ваня е Яна Маринова, неин съпруг по сценарий е 24-годишният Аръков. Фамилията обаче е разтърсвана от скрити и явни вражди, двете снахи, Яна и Деси се мразят, наяве ще излязат и други пазени тайни.

Асен Блатечки влиза в ролята на ключов герой – Стефан е човекът, който възстава срещу могъщия клан и вади мръсни истини наяве. Неговата любима е Радина Кърджилова, както и в „Стъклен дом“ между двамата пак прехвърчат любовни стрелички. Нейната героиня Ива също е въвлечена в основната сюжетна интрига. Режисьор на сериала е Димитър Гочев.

„Очаквайте много напрегнат филм със собствена визия. Опитваме се да направим жанрово кино“, разказа Асен Блатечки. Екипът вече снима 8 епизод. Снимат по шест дни в седмицата по 11-12 часа.

По инфо на „Дартс нюз“ и „Всеки ден“

Коментари (0)

Публикувано в на 26 март 2013 г.