Гледай Eurosport 2 HD, Fox Crime HD, Fox Life HD и още HDTV на живо от Близу

Нови HD канали от Близу

От 8 април в мрежата на blizoo са активни 5 нови HD програми, налични както в пакетните оферти на оператора, така и като част от допълнителните ТВ добавки.

Сред обновеното ТВ съдържание са ID Extra HD, нов ТВ канал на Discovery за дамите с вкус към мистериозни истории; Eurosport 2 HD, който излъчва всичко от Бундеслига на живо, интересни допълнителни материали и излъчвания на живо от турнирите от Големия шлем, както и събития зад завесите в сезона на зимните спортове; 24 kitchen HD – любимият развлекателен канал, посветен на изкуството на храната, както и нишовите развлекателни канали – Fox Crime HD и Fox Life HD.

„С добавянето на нови HD програми целим да предоставим на потребителите още повече забавление и по-пълноценно телевизионно изживяване у дома.“ – коментира Красимир Генов, Директор „Пазари“ на blizoo.

Blizoo е най-големият кабелен оператор и предпочитан избор за цифрова телевизия и интернет в повече от 40 града в страната. Компанията е водещ доставчик на пакетни услуги, като предлага повече от 170 ТВ канала, 41 HD канала, интернет със скорост до 200 Mbps и неограничени разговори към всички фиксирани мрежи без такса за телефонната услуга, както и новото приложение blizoo Talk за разговори към мобилни и домашни абонати в страната.

От началото на април blizoo предлага и интернет със скорост до 200 Mbps

От началото на април blizoo, най-големият кабелен оператор в страната, предлага за първи път в мрежата си и високоскоростна връзка със скорост до 200 Mbps. Обновената оптично-коаксиална мрежа на blizoo позволява на потребителите да ползват интернет със значително по-висока скорост за по-бързо и безпроблемно сърфиране, сваляне на съдържание, зареждане на онлайн платформи за видео и фото споделяне, и още много други. Това е възможно чрез модеми, поддържащи стандарта Docsis 3.0, като по този начин се повишава надеждността и качеството на предоставяната услуга.

„blizoo инвестира в подобряване на качеството и надеждността на услугите си, като стремежът ни е да предоставяме конкурентни и атрактивни продукти. С техническите нововъведения, позволяващи високоскоростен интернет до 200 Mbps, се стремим да предлагаме на нашите клиенти още повече забавление и по-пълно онлайн изживяване у дома.“ – коментира Харалд Рош, Изпълнителен директор на blizoo.

Коментари (0)

Публикувано в на 8 април 2015 г.