Гледай епизод 11 от „Дървото на живота“ по ТВ7 – видео

Нова война в държавата и в семейство Вълчеви

Йордан намира пристан при нова любов

Гледай видео анонс онлайн

Обявената общонационална мобилизиция в България вдига на крак всички. Мечтата на Йордан и Тодор да видят всички българи обединени в една държава ще ги отведе на бойното поле. Изненадващо чувство на дълг към Отечеството ще завладее и Христо. Младият Вълчев, обаче, не подозира колко по-опасна е войната от социалистическите идеи. Кървавите събития ще предизвикат в него неподозирани емоции.

За Панто войната не е събитие, което може да го разтърси. Провокациите на Божура и страхът, че тъмните му сделки могат да бъдат разкрити, го притесняват повече. Хитрият фабрикант има план как да се измъкне от ситуацията, но неочаквани събития ще осуетят плана му за бягство.

Илия вече има неопровержими доказателства за нередностите във фабриката, но Панто не е единственият, който е на мушката на сакатия брат. Болезнената ревност на Илия към Божура и завистта му за връзката й с брат му ще го тласнат към действия, които могат да съсипят банкерската племенница. Предстоящата война ще му помогне да осъществи плановете си да си има нещо свое.

Любовта на Яна към Йордан вече не е тайна за никого. Не всички в семейството, обаче, приемат отношенията му със слугинята. Но дали тайната, която пази Яна за отношенията си с Илия, ще повлияе на бъдещето й с Йордан?

Епизод 11 на „Дървото на живота”, неделя, 19 май, 20:00 часа.

Гледай видео запис от епизода онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 16 май 2013 г.