Гледай Бритни Спиърс безплатно в Будапеща!

It’ s Britney, b**ch!

City Radio & TV изпраща фенове на Бритни Спиърс в Будапеща –

City Radio & TV планира изненада номер шест за годишнината си през 2011. Феновете на медията могат да участват в новата игра за билет за концерта на Бритни Спиърс на 30 септември в Будапеща!

Двама от тях ще имат възможността да видят на живо поп принцесата Бритни на концерт в един от най-красивите градове на Европа – унгарската столица Будапеща. Радио Сити им дава уникалния шанс присъстват на незабравимото шоу, част от турнето FEMME FATALE, с което Бритни се завръща на музикалната сцена с енергиен денс албум и в страхотна форма! Късметлиите ще могат да видят звездата да изпълнява на живо Hold It Against Me, Тill The World Ends, I Wanna Go и някои от най-големите й хитове за всички времена. Концертът е част от световното турне на звездата, което последва издаването на албума FEMME FATALE. Първият сингъл от този албум Hold It Against Me бе сред най-бързо продаваните песни и стана хит номер едно по цял свят буквално за няколко часа!

През следващите седмици всеки може да участва и да спечели билетите от играта на City Radio & TV. Условието е само едно – когато чуят песен на BRITNEY SPEARS, слушателите на Радио Сити трябва да влязат в сайта на радио и телевизия CITY и да попълнят формата за участие, като напишат името на песента, своите имена, възраст, адрес и телефон. Използвайте следния адрес: http://city.bg/news/%D1%81%D0%BF%D0%B5%D1%87%D0%B5%D0%BB%D0%B8-%D0%B1%D0%B8%D0%BB%D0%B5%D1%82-%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%86%D0%B5%D1%80%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-britney-spears-%D0%B2-%D0%B1%D1%83%D0%B4%D0%B0/ . Играта има същите правила и за зрителите на CITY TV – когато видят в ефира на любимата си телевизия видео клип на BRITNEY SPEARS – да попълнят формата за участие в сайта на радио и телевизия CITY, като напишат името на песента, своите имена, възраст, адрес и телефон.

Освен билети за самия концерт, наградата включва и самолетни билети до унгарската столица и хотел в Будапеща. Кампанията на City Radio & TV се осъществява благодарение на Вирджиния Рекърдс/Sony Music Entertainment.

Припомняме, че през февруари екипът на радио Сити изтегли първите късметлии, които летяха до Лондон за концерта Ne-Yo, а следващите си фенове City Radio & TV заведе на концертите на Shakira, Lady Gaga, The Black Eyed Peas и Take That.

До края на година предстоят още четири концерта-подаръци! Единствено, което феновете трябва да направят е да слушат радио Сити, за да разберат кога и къде са новите изненади. А то вече звучи и в още един град в България – честито на Пазарджик – 96, 4 MHz, където също ще могат да спечелят билетите за концерта на Бритни Спиърс в Будапеща! 

Коментари (0)

Публикувано в на 24 август 2011 г.