Гледай Boomerang – за да бъде лятото ти весело! (акценти за юли) с онлайн видео и снимки

Гледай Boomerang – за да бъде лятото ти весело! (акценти за юли)

BOOMERANG – очаквайте през юли

РОБОВИЖЪН АНИМАЦИОННО ШОУ
Водещ Дейв Робота
Начало: понеделник, 21 юни
Край: неделя, 15 август
От 08:00 до 16:00 часа

Дейв Робота никога не се измаря – през юли той е подготвил за вас безкрайна поредица от най-забавните анимации. Семейство Флинстоун, Гарфийлд, Дък Доджърс, Том и Джери, Шантавите рисунки, Скуби-Ду, Йоги, Топ Кат, Попай, Смахнати състезания, Дастардли и Мътли – тези герои ще ви забавляват и ще ви донесат много смях през летните месеци. В това няма никакво съмнение!

Нека да си припомним някои от любимите герои:

В горещите летни месеци вие сигурно си мислите за морето, за морските създания, за големите вълни и за всички приключения, които те могат да ви предложат. Попай мисли за същото! Мускулестият моряк ще се изправи пред нови предизвикателства през юли и ще трябва да яде още повече спанак, за да увеличи силата и издържливостта си!

Дълбоките води на океана са дом за някои странни и много интересни същества! Същото важи и за Космоса. Къде иначе можете да срещнете Марсианска кралица? Или пък пате и прасенце астронавти? Дък Доджърс и Порки Пиг са рицарите-спасители в лъскави доспехи, които са готови да се заемат с тежката задача да предпазят Земята от злата Марсианска кралица и нейния помощник – Марсианския командир.

Морето и Космосът не са единствените приключенски места, които можете да посетите през лятото! Поглеждали ли сте някога зад кофите за смет във всеки един голям град? Ще се изненадате какво можете да намерите там – голяма група котки и техния лидер Топ Кат! Топ Кат е жълта котка с виолетова шапка и жилетка и е главатар на групата котки, които са в центъра на всички приключения. Топ Кат е безгрижен и убедителен лидер, който може да бъде и приятел. Той е шефът, той е шампионът. Той е тип-топ Топ Кат. Той е лидер, той е цар, но преди всичко той е Топ Кат.

Коментари (0)

Публикувано в на 8 юни 2010 г.