Гледай безплатно X Factor, спечели смартфон!

София изпревари Варна по зрителски интерес на концертите-прослушвания в „X Factor

След успеха на концертите-прослушвания във Варна, София доказа, че феновете, които идват да чуят на живо изпълненията на участниците са многобройни и манията „X Factor” залива цяла България.

От най-малкия до най-възрастния почитател на шоуто се забавляваха заедно с талантите и звездното жури на първия от шестте грандиозни концерта на музикалния феномен на 2 август.

Десетки млади таланти се изправиха пред многобройната публика, за да докажат, че могат да се нарекат музикални надежди.

Четиримата съдии си взеха кратка пауза след натоварения график за концертите-прослушвания във Варна. Там три дни журито оценяваше талантите пред развълнуваната варненска публика.

В зала „Фестивална” публиката беше толкова екзалтирана, колкото самите участници, които чакаха своя ред да излязат на голямата сцена на X Factor. Прецизното оценяване на съдиите – Васко Василев, Мария Илиева, Мага и Поли Генова, беше подкрепяно и от феновете в залата, които аплодираха всяко тяхно решение.

От 2 дo 4 и от 6 до 8 август в зала „Фестивална” в София всеки има уникалната възможност да стане част от най-мащабното музикално шоу и неговите концерти–прослушвания.  Регламентът на X Factorпозволява на стотици талантливи изпълнители да се почувстват като знаменитости още в самото начало на шоуто, а на публиката да създаде една нова звезда.

Всеки ден 10 късметлии от публиката могат да спечелят среща на живо с журито, а един – специалната награда – смартфон Nokia C5-03.

Атмосфера от залата и коментарите на съдиите:

Кастинг X Factor във Варна

Коментари (0)

Публикувано в на 3 август 2011 г.