Гласувай за Мъж на годината – Дарик радио

На 30.12.2017 г. официално стартира публичното гласуване за тримата номинирани в десетото издание на престижния конкурс „Мъж на годината“. Всеки, който желае, може да подкрепи своя фаворит до 19 януари 2018 година включително.

Номинираните

Режисьорът Виктор Божинов

Той е режисьорът на един от най-очакваните и най-гледаните български филми тази година – „Възвишение“, по романа на Милен Русков. Божинов е създател и на топ български сериали като „Под прикритие“, „Стъклен дом“, „Столичани в повече“, „Връзки“. Той е и единственият български режисьор, пробил на руския телевизионен пазар, заснемайки руския вариант на американския сериал „Кости“.

Бизнесменът Ивайло Пенчев

Един от най-успешните предприемачи в България и Изпълнителен директор на Walltopia. Walltopia е световен лидер в дизайна и производството на изкуствени катерачни стени и пример за българска компания, която налага тенденциите в международна индустрия. Основател е и участва активно в управлението на редица други компании – Auxionize, Extrapack, HRT, CompositeX, Quantacea, Civilia Properties. Следвал е физика в СУ „Св. Климент Охридски“.

Уолтопия ООД (Walltopia Ltd.) има реализирани проекти в 42 страни на шест континента. Компанията държи над 50% пазарен дял в САЩ и Западна Европа.

През 2015 година Ивайло Пенчев попада сред шестимата най-динамично развиващи се предприемачи в света, селектирани да участват в програмата на Accelerating Entrepreneurs на консултантската компания Ernst &Young (EY). Същата година Пенчев е сред челната тройка, номинирани за Мъж на годината – волейболистът Владимир Николов и актьорът Камен Донев.

Тенисистът Григор Димитров

Той е единственият български тенисист, класирал се в Топ 3 на световната ранглиста през ноември 2017 г.

Носител е на шампионските титли на Уимбълдън и Откритото първенство на САЩ през 2008 г. за юноши. В професионалната си кариера е спечелил 8 титли от Световния Тур на ATP (Асоциацията на професионалните тенисисти), като най-значимите от тях са на турнирите от финалния Мастърс в Лондон и Мастърс 1000 в Синсинати. За първи път се изкачва в Топ 10 на световната ранглиста през м.юли 2014 г.

Сайт за гласуване: http://manoftheyear.bg

Коментари (0)

Публикувано в на 6 януари 2018 г.