Гласувай в N-JOY Summer Hits Top 20, спечели кошница с награди!


Слушателите на радио N-JOY подреждат лятната класация „N-JOY Summer Hits Top 20

Гласуването за любим летен хит в класацията осигурява и шанс за страхотни награди

През месец август слушателите на радио N-JOY ще подредят лятната класация N-JOY Summer Hits Top 20”. В периода от 2 до 31 август феновете на най-голямата музикална радиоверига в България ще могат да посочат своя фаворит между селектиранитеот радиото 20 най-горещи летни хита и така да вземат участие в определянето на позициите на парчетата в класацията N-JOY Summer Hits Top 20”.

Всеки слушател, гласувал за любимата си лятна песен на официалната Facebook страница на радио N-JOY, се включва и в игра със страхотни награди. На 31 август, в специален блок в шоуто „Шоуто на Стан” в ефира на радио N-JOY ще стане ясно кои са най-харесваните от слушателите  летни парчета и кой е тоталният хит на лято 2011. Позициите на хитовете  в класацията ще бъдат определени изцяло спрямо броя на слушателските гласове в официалната Facebook страница на радио N-JOY.  Трима от слушателите, гласували за парчето, посочено за фаворит от най-много хора, ще бъдат изтеглени в жребий за наградите – приказно богати кошници с продукти от компания за хранителни продукти.

Сред най горещите хитове на сезона в класацията на най-голямата радиоверига в България са „I’m In To You“ на Дженифър Лопес , „Last Friday Night” на Кейти Пери, „Маn Down” на Риана, „Rabiosa” на Шакира и други. Пълният списък на селектираните 20 най-горещи летни хита в класацията N-JOY Summer Hits Top 20” можете да видите в официалната Facebook страница на радио N-JOY.

Коментари (1)

Публикувано в на 3 август 2011 г.