Гласът на „Човекът глас“ ще бъде премерен в шоуто на Азис

Азис премери гласа на Човека глас и той се оказа с мощността на свръхзвуков самолет

Странен уред изненада госта в предстоящото неделно шоу на Азис – холивудската звезда Красимир Аврамов, по-известен като „Човека глас„.

Водещият предложи на Краси да му измери силата на гласа. Оказа се, че трелите от гърлото на нашенеца са с мощност по-голяма от самолетите “Еър Бас” – 118:104 в полза на Краси.

По време на експеримента в студиото бе и бившата популярна водеща кака Лили – Лили Вучкова, която пък се оказа нещо като “кръстница” на певеца – именно в нейно предаване през 90-те Аврамов бил наречен “Човека глас” – прозвище, което той има и в Америка, където живее от 10 години.

Красимир Аврамов стана суперстар на Ел Ей на музикалните награди за 2005-та.

В студиото на Азис бяха показани снимки на певеца със световни знаменитости като Куинси Джоунс, Лиза-Мари Пресли, Дзукеро и други, но по-любопитно за самия Азис беше какво е да си приятел на Брат Пит.

Краси прие тона на шоуто – според него разправиите между американския секс-идол и Анджелина Джоли били… заради Азис. Това вдигна градуса на настроението в студиото.

За своето изпълнение Краси Аврамов бе поканил балет „Акатамус“. Заради тези и други любопитни моменти, гледайте неделното шоу на Азис.

Коментари (2)

Публикувано в на 7 август 2008 г.