Гласът на България връща Миро в казармата

Столовете на треньорите в „Гласът на България” 2 се завъртат за последен път във вторник

Кои са изпълнителите, които ще се преборят за останалите 7 свободни места в отборите на треньорите? – зрителите ще видят на 12 март от 21:00 часа по bTV

Последният епизод от „кастингите на тъмно” ще нажежи до максимум атмосферата на сцената на „Гласът на България”. Свободните места в отборите на Вики, Данчо Караджов, Преслава и Миро са общо седем, а желаещите да влязат в шоуто много повече. Ще съжаляват ли треньорите за това, че не приеха в отборите си някои от последните кандидати и кое изпълнение ще върне Миро в годините на казармата?

За сметка на ограничените места 10-ият епизод на „Гласът на България” ще предложи неограничени емоции. Един от изпълнителите ще бъде хванат от Преслава в лъжа, а друг ще трябва не само да покаже глас, но и да премери „крак” с някои от треньорите. Защо в последния епизод от „кастингите на тъмно” ще прозвучат възгласи „Горчиво” и за кои от участниците последният шанс да влязат в шоуто ще се окаже най-сладък? – всичко това зрителите ще видят от 21:00 часа в „Гласът на България” по  bTV.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 12 март 2013 г.